Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 13:50

22
مهر
بادام سوخته

بادام سوخته

طرز تهیه بادام سوخته

بادام سوخته

 

 

مواد لازم:

 

شكر..............................150 گرم

بادام خام .......................100 گرم

گردو .............................100 گرم

بادام هندی خام..............100 گرم

 

روش تهیه

ابتدا تابه‌ی مناسبی روی اجاق بگذارید، حدود نیمی از شكر را در آن بریزید و كارامل كنید. همین‌كه شكر كارامل شد، باقیمانده‌ی شكر را به آن بیفزائید و با حركت دادن ظرف روی حرارت، شكر را كارامل كنید. اكنون بادام، گردو یا بادام هندی را، كم‌كم داخل كارامل بریزید و آن را با چنگال مخلوط كنید تا مغزها به كارامل آغشته شوند مغزهائی كه به هم می‌چسبند، بعد از مخلوط شدن از هم جدا می‌شوند، حالا بادام سوخته را در سینی چربكرده بریزید و صبر كنید تا كاملاً خنك شود. آن‌گاه از سینی جدا كنید و در ظرف دلخواه بریزید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، بادام سوخته، زندگی آنلاین تعداد بازديد: 1008 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز