Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 23:45

8
شهریور
دسر توت‌فرنگی

دسر توت‌فرنگی

آب را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط شكر و آگارآگار را به آن بیفزائید و 5 دقیقه بجوشانید. آن‌گاه پوره توت‌فرنگی و آبلیمو را اضافه كنید و مخلوط سازید.

سعید بابا رحیمی

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

آب                             250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

شكر                          100 گرم

پودر آگارآگار                8 گرم (حدود2 قاشق چایخوری)

پوره توت‌فرنگی           500 گرم

آبلیموی تازه              60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

خامه فرم گرفته برای تزئین  به میزان لازم

 روش تهیه دسر توت‌فرنگی

آب را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط شكر و آگارآگار را به آن بیفزائید و 5 دقیقه بجوشانید. آن‌گاه پوره توت‌فرنگی و آبلیمو را اضافه كنید و مخلوط سازید. سپس مایه فراهم‌كرده را در 4 قالب به قطر 10 و ارتفاع 3 سانتیمتر بریزید و دست‌كم 30 دقیقه در دمای محیط نگه دارید تا قدری سفت شود.

حالا دسر را در یخچال قرار دهید تا كاملاً سرد شود. اكنون دسر توت‌فرنگی را برای پذیرائی، در ظرف مناسب و زیبائی برگردانید و با خامه فرم گرفته بیارائید.

یادآوری: می‌‌توانید دور دسر را با نواری از خمیر فوندانت بیارائید.

 

 

برچسب ها: دسر، روش تهیه دسر، دسر توت فرنگی، آموزش دسر توت فرنگی، دسر با توت فرنگی، مواد لازم دسر توت فرنگی، تهیه دسر تعداد بازديد: 590 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز