Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 17:00

8
شهریور
بستنی عسلی

بستنی عسلی

زرده‌های تخم‌مرغ، شكر و وانیلین را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا غلیظ و كمرنگ شود. آن‌گاه شیر و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و بجوشانید و كم‌كم به زرده‌های تخم‌مرغ بیفزائید.

افسانه اسفندیاری

 

 

مواد لازم برای 1 لیتر

 زرده تخم‌مرغ                5 عدد

شكر                           50 گرم

وانیلین                        یك‌چهارم قاشق چایخوری

شیر                           500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

عسل                        80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

خامه                         250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

 روش تهیه بستنی عسلی

زرده‌های تخم‌مرغ، شكر و وانیلین را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا غلیظ و كمرنگ شود. آن‌گاه شیر و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و بجوشانید و كم‌كم به زرده‌های تخم‌مرغ بیفزائید. حالا مایه فراهم كرده را به ظرف شیر برگردانید و روی حرارت ملایم پیوسته هم بزنید تا مایه (كاسترد) غلیظ شود.

سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و صبر كنید كاسترد خنك شود. اكنون آن را در یخچال بگذارید تا كاملاً سرد شود. آن‌گاه خامه را با كاسترد مخلوط كنید و در سطل دستگاه بستنی‌ساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا بستنی سفت شود. اینك بستنی را در ظرف مناسبی (كه بهتر است فلزی باشد) بریزید، رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی 5 ساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی آماده مصرف شود.

یادآوری: چنانچه دستگاه بستنی‌ساز در دسترس نبود، بستنی را در فریزر بگذارید و هر ساعت یكبار آن را بیرون آورید و با همزن برقی بزنید. این‌كار را آن‌قدر تكرار كنید تا بستنی غلظت مناسبی پیدا كند.

 

برچسب ها: عسل، بستنی، روش تهیه بستنی عسلی، بستنی عسلی، تهیه بستنی عسلی، آموزش بستنی عسلی، مواد لازم بستنی عسلی تعداد بازديد: 701 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز