Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 10:13

16
شهریور
کیک شکلات و خرما با رویه تافی

کیک شکلات و خرما با رویه تافی

آب، خرما، آب پرتقال، قهوه و 2 قاشق سوپخوری از پودر كاكائو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. آن‌گاه ظرف را از روی حرارت بردارید و صبر كنید مایه فراهم كرده خنك شود.

افسانه اسفندیاری

 

 

مواد لازم برای 8-10 نفر

 آب                                           310 میلی‌لیتر (یك و یك‌چهارم پیمانه)

خرمای پوست و هسته گرفته       450 گرم

آب پرتقال                                 3 قاشق سوپخوری

قهوه    ‌                                   2 قاشق سوپخوری

پودر كاكائو                                4 قاشق سوپخوری

آرد                                         250 گرم

نمك                                       1 پینچ

دارچین                                  یك‌چهارم قاشق چایخوری

بیكینگ‌‌سودا                         یك‌دوم قاشق چایخوری

كره نرم                                185 گرم

شكر قهوه‌ای تیره                   150 گرم

تخم‌مرغ                                4 عدد درشت

شكلات ریز خرد كرده               150 گرم

پودر نارگیل                            50 گرم

مواد لازم رویه

كره                                     65 گرم

شكر قهوه‌ای روشن              150 گرم

كورن سیروپ                      80 میلی‌لیتر

آب                                    1 قاشق سوپخوری

نمك                                  1 پینچ

خامه                                30 میلی‌لیتر (2 قاشق سوپخوری)

شكلات خرد كرده                120 گرم

آب پرتقال                          2 قاشق سوپخوری

 روش تهیه کیک شکلات و خرما با رویه تافی

آب، خرما، آب پرتقال، قهوه و 2 قاشق سوپخوری از پودر كاكائو را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. آن‌گاه ظرف را از روی حرارت بردارید و صبر كنید مایه فراهم كرده خنك شود. سپس آن را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن كنید تا مواد پوره شود.

حال 1 پیمانه از این پوره را كنار بگذارید. اكنون آرد، نمك، دارچین، باقیمانده پودر كاركائو و بیكینگ‌سودا را در كاسه مناسبی الك كنید. كره و شكر قهوه‌ای با همزن برقی بزنید و تخم‌مرغ‌ها را یكی یكی بیفزائید. حالا باقیمانده پوره خرما، مواد خشك و شكلات خرده كرده را هم بیفزائید و مخلوط كنید.

اینك مایه به دست آمده را در قالبی به قطر 23 سانتیمتر بریزید و به مدت تقریبی یك ساعت در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بپزید. اكنون كیك را از فر در آورید و بعد از 5 دقیقه از قالب جدا كنید. كیك را روی پنجره سیمی قرار دهید و با پوره خرمای كنار گذاشته، مایه رویه و پودر نارگیل بیارائید و در ظرف زیبائی بگذارید.

روش تهیه مواد رویه: همه مواد را در ظرف مناسبی بریزید و 5 دقیقه روی اجاق بجوشانید.

 

برچسب ها: کیک، روش تهیه کیک، آموزش کیک، کیک شکلات، کیک با خرما، کیک با رویه تافی، مواد کیک شکلات تعداد بازديد: 723 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز