Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 11:32

16
شهریور
كیك گردو و مارمالاد توت فرنگی

كیك گردو و مارمالاد توت فرنگی

كره و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها، وانیلین و خامه را بیفزائید و مخلوط كنید.

افسانه اسفندیاری

 

 

مواد لازم برای 12 نفر

كره نرم                  250 گرم

شكر ریز                200 گرم

تخم‌مرغ                2 عدد

وانیلین                 یك‌چهارم قاشق چایخوری

خامه صبحانه        240 میلی‌لیتر

آرد                       375 گرم

بیكینگ‌پودر            یك و یك‌چهارم قاشق چایخوری

بیكینگ‌سودا          یك‌دوم قاشق چایخوری

نمك                     یك‌هشتم قاشق چایخوری

گردوی برشته و خرد كرده  120 گرم

مارمالاد توت فرنگی  125 گرم

پوست پرتقال رنده كرده1 قاشق چایخوری

دارچین كوبیده    1 قاشق چایخوری

پودر شكر برای تزئین  به میزان لازم

 روش تهیه كیك گردو و مارمالاد توت فرنگی

كره و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها، وانیلین و خامه را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا مواد خشك را بیفزائید و نیمی از مایه فراهم كرده را در قالب میان‌تهی به گنجایش یك‌ونیم لیتر بریزید و صاف كنید.

سپس مخلوط گردو، مارمالاد، پوست پرتقال و دارچین را رویش بریزید و باقیمانده مایه كیك را بیفزائید و صاف كنید. اكنون قالب را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 40-45 دقیقه كیك را بپزید. اینك كیك را از فر درآورید و بعد از 10 دقیقه آن را از قالب جدا كنید و روی پنجره سیمی قرار دهید.

همینكه كیك خنك شد، آن را با پودر شكر بیارائید و برای پذیرائی در دیس زیبا و مناسبی بگذارید.

 

برچسب ها: کیک، توت فرنگی، آموزش کیک، تهیه کیک، کیک گردو، کیک مارمالاد توت فرنگی، کیک با توت فرنگی تعداد بازديد: 1045 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز