Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 04:18

2
اسفند
فريترز سيـب

فريترز سيـب

طرز تهیه فريترز سيـب

فريترز سيـب

 

 

مـــواد لازم بـرای 2 نفــر

 

 روغن مخصوص سرخ‌كردنی............................................به میزان لازم

تخم‌مرغ ..............................................................1 عدد درشت

نمك ...................................................................1 پینچ

آب  ...................................................................100 میلی‌لیتر

آرد.....................................................................55 گرم

دارچین ..............................................................2 قاشق چایخوری

شكر  ................................................................55 گرم

سیب پوست گرفته و حلقه‌ای خردكرده ...................4 عدد كوچك

  

روش تهیه

 

روغن را در تابه‌ی كوچك و عمیقی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. حالا تخم‌مرغ و نمك را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا تخم‌مرغ‌ها پف كند. آن‌گاه آب و آرد را به صورت یك در میان به مایه‌ی تخم‌مرغ بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا یكدست و صاف شود. دارچین و شكر را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط كنید و كنار بگذارید. حلقه‌های سیب را به كمك چنگال درون مایه‌ی فراهم‌كرده بزنید تا مایه كاملاً اطراف سیب را بگیرد و در روغن داغ سرخ كنید. پس از طلائی شدن، سیب‌ها را روی هوله‌ی كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود. حالا فریترز را درون بشقاب مناسبی قرار دهید و دو طرف آن را به مخلوط شكر و دارچین آغشته سازید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، فريترز سيـب تعداد بازديد: 642 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز