Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 07:32

10
مهر
مربای ترب سفید

مربای ترب سفید

ترب را بشوئید و پوستش را بگیرید. آن‌گاه به كمك رنده‌ی مخصوص، ترب را به شكل حلقه و خیلی نازك ببرید و 1 ساعت در آب نمك نگه دارید تا قدری نرم شود.

لیلا آیانی صفت

 

 

مواد  لازم برای یك كیلو گرم

ترب سفید          3 عدد

آهك                  1 پیمانه

آب سرد             500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

شكر                 1 كیلوگرم

آب                    نیم لیتر (2 پیمانه)

وانیلین             یك‌چهارم قاشق چایخوری

آب لیموترش     1 قاشق سوپخوری

 روش تهیه مربای ترب سفید

ترب را بشوئید و پوستش را بگیرید. آن‌گاه به كمك رنده‌ی مخصوص، ترب را به شكل حلقه و خیلی نازك ببرید و 1 ساعت در آب نمك نگه دارید تا قدری نرم شود. سپس هر تكه را به شكل غنچه‌ی گل رول كنید و با خلال دندان محكم سازید. حال آهك را در آب سرد بریزید و بگذارید ته‌نشین شود.

اكنون آب زلال آهك را در ظرف مناسبی بریزید و ترب را 4-5 ساعت در آن نگه دارید. بعد ترب را از آب آهك درآورید و 2 ساعت در آب سرد نگه دارید. حالا شكر و آب را در قابلمه‌ی لعابی یا تفلون بریزید و بگذارید تا شكر حل شود. بعد آن را بجوشانید و ترب را در آن بریزید و بگذارید بپزد و شربت مربا قوام آید.

اینك وانیلین و آب ‌لیمو ترش را بیفزائید و مربا را دو دقیقه‌ی دیگر بجوشانید. مربا را در شیشه‌ی استریل كرده بریزید و در جای خنك نگه دارید.

 

برچسب ها: روش تهیه مربا، آموزش مربا، تهیه مربا، مربای ترب سفید، مربا با ترب سفید، آموزش مربا ترب، مربای ترب تعداد بازديد: 978 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز