Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 11:41

9
آبان
مافن شاهتوت

مافن شاهتوت

قالب ده‌تائی مافن یا ده قالب به گنجایش تقریبی 80 میلی‌لیتر را چرب كنید. آن‌گاه آرد، بیكینگ‌پودر، دارچین و شكر را در كاسه‌‌ای بریزید و مخلوط تخم‌مرغ، كره و دوغ را به آن بیفزائید و با قاشق فلزی مخلوط كنید.

اعظم گلزارمنش

 

 

مواد لازم برای 10 عدد

آرد                             300 گرم

بیكینگ‌پودر                 2 قاشق چایخوری

دارچین                      یك‌دوم قاشق چایخوری

شكرریز                     75 گرم

تخم‌مرغ همزده          1 عدد

كره آبكرده                 60 گرم

دوغ بی‌نمك              250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

شاهتوت                  200 گرم

مواد لازم رویه

شكر ریز                  2 قاشق سوپخوری

گردوی خردكرده       40 گرم

دارچین                  یك‌چهارم قاشق چایخوری

جوز هندی رنده‌كرده یك‌چهارم قاشق چایخوری

روش تهیه مافن شاهتوت

قالب ده‌تائی مافن یا ده قالب به گنجایش تقریبی 80 میلی‌لیتر را چرب كنید. آن‌گاه آرد، بیكینگ‌پودر، دارچین و شكر را در كاسه‌‌ای بریزید و مخلوط تخم‌مرغ، كره و دوغ را به آن بیفزائید و با قاشق فلزی مخلوط كنید. سپس شاهتوت را به مایه اضافه نمائید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.

حالا مایه را در قالب‌ها بریزید و مواد رویه را روی آنها بپاشید. اكنون قالب را در فر گرم كرده با دمای 190 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 20 دقیقه مافن را بپزید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه مواد رویه: همه مواد را با هم مخلوط كنید.

یادآوری: میل كردن این مافن چه گرم و چه سرد بسیار مطلوب است.

 

برچسب ها: مافن، شاهتوت، روش تهیه مافن شاهتوت، مافن شاهتوت، مواد لازم مافن شاهتوت، آموزش مافن شاهتوت، تهیه مافن شاهتوت تعداد بازديد: 524 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز