Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 01:56

7
بهمن
دسر هويج و گردو

دسر هويج و گردو

پودر ژلاتین را روی آب هویج بپاشید و به روش بن‌ماری حل كنید. آن‌گاه شیر را بجوشانید، زرده‌های تخم‌مرغ و شكر را با همزن برقی بزنید و به آرامی به شیرداغ بیفزائید و پیوسته هم بزنید. بعد از 2 دقیقه آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنك شود.

مریم امیری 

 

مواد لازم دسر هويج و گردو

برای 6 نفر 

پودر ژلاتین                             3 قاشق چایخوری

آب هویج                                180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

شیر                                     250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

زرده تخم‌مرغ                           4 عدد

شكر                                      100 گرم

پوست پرتقال رنده كرده             1 قاشق چایخوری

خامه ساده                              250 میلی‌لیتر (1 پیمانه)

گردوی برشته و خردكرده            50 گرم

مربای هویج                             به میزان لازم 

روش تهیه دسر هويج و گردو 

پودر ژلاتین را روی آب هویج بپاشید و به روش بن‌ماری حل كنید. آن‌گاه شیر را بجوشانید، زرده‌های تخم‌مرغ و شكر را با همزن برقی بزنید و به آرامی به شیرداغ بیفزائید و پیوسته هم بزنید. بعد از 2 دقیقه آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنك شود. حالا پوست پرتقال، خامه، گردو و محلول ژلاتین را به مایه فراهم كرده بیفزائید و خوب مخلوط كنید.

اكنون دسر را در 6 قالب كوچك به گنجایش تقریبی 150 میلی‌لیتر بریزید و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید. اینك دسر را برای پذیرائی، روی ظرف زیبائی برگردانید و با مربای هویج میل كنید.

 

برچسب ها: انواع دسر، آموزش دسر، کیک و شیرینی، دسر هويج و گردو، دسر هویج تعداد بازديد: 1329 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این دسر چیست؟

فیلم روز
تصویر روز