Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 22:11

9
آذر
كیك پنیر شكلاتی

كیك پنیر شكلاتی

قالب‌های گرد كوچك را چرب‌كنید و كنار بگذارید. آن‌گاه كره و بیسكویت را با هم مخلوط نمائید و به طور مساوی در قالب‌ها بریزید و خوب بفشارید.

مریم امیری

 

 

مواد لازم برای 8 نفر

كره آبكرده                       75 گرم

بیسكویت آسیاب كرده     200 گرم

پنیر خامه‌ای                  500 گرم

پودر شكر                      90 گرم

تخم‌مرغ                       2 عدد

پودر كاكائو                   1 قاشق سوپخوری

ماست خامه‌ای            300 گرم

شكلات آبكرده             250 گرم

 

روش تهیه

قالب‌های گرد كوچك را چرب‌كنید و كنار بگذارید. آن‌گاه كره و بیسكویت را با هم مخلوط نمائید و به طور مساوی در قالب‌ها بریزید و خوب بفشارید. آن‌گاه قالب‌ها را 15 دقیقه در یخچال قرار دهید. حالا پنیر خامه‌ای و پودر شكر را با همزن برقی بزنید و تخم‌مرغ‌ها را یكی‌یكی بیفزائید و بعد از افزودن هر تخم‌مرغ مایه را خوب هم بزنید.

اكنون پودر كاكائو و ماست خامه‌ای را بیفزائید و شكلات آبكرده و خنك شده را نیز اضافه كنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید. اینك مایه فراهم‌كرده را در قالب‌ها، روی بیسكویت بریزید و در فر گرم‌كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی30 تا 40 دقیقه بپزید.

همین كه كیك پنیر خنك‌ شد، آن را یك شب در یخچال نگه دارید و برای پذیرائی، با خامه و شكلات بیارائید.

 

برچسب ها: کیک، کیک شکلاتی، مواد لازم کیک شکلاتی، کیک پنیر، کیک پنیر شکلاتی، روش تهیه کیک پنیر تعداد بازديد: 721 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز