Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 17:53

5
اسفند
كاپ كيک فندق

كاپ كيک فندق

فر (تاون) را با دمای 170 درجه‌ی سانتی‌گراد گرم كنید. شكلات و خامه را در كاسه‌ای روی حرارت غیر مستقیم (به روش بن ماری) قرار دهید تا شكلات حل شود. سپس آن را كنار بگذارید تا خنك شود.

افسانه اسفندیاری

 

مواد لازم براي 12 عدد
 

شكلات خردكرده                      90 گرم

خامه‌ی ساده                          90 ميلي‌ليتر (يك‌سوم پيمانه)

آرد                                         100 گرم

پودر فندق                               50 گرم

پودر كاكائو                               2 قاشق سوپخوری 

بيكينگ پودر                            1 قاشق چايخوری 

نمك                                      يك هشتم قاشق چايخوری

كره‌ی نرم                               90 گرم

شكر قهوه‌ای                           200 گرم

تخم‌مرغ                                  2 عدد درشت

فندق بوداده و برشته                40 گرم

مواد لازم براي رويه

شكلات خردكرده                      90 گرم

شكلات نوتلا                            125 گرم

فندق خردکرده و بو داده شده      2 قاشق سوپخوری 

روش تهيه

فر (تاون) را با دمای 170 درجه‌ی سانتی‌گراد گرم كنید. شكلات و خامه را در كاسه‌ای روی حرارت غیر مستقیم (به روش بن ماری) قرار دهید تا شكلات حل شود. سپس آن را كنار بگذارید تا خنك شود.

حالا مواد خشك را الك‌كنید در ظرف مناسبی، كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا به صورت كرم درآید. بعد تخم‌مرغ‌ها را دانه‌دانه بیفزائید. آن‌گاه مواد خشك را اضافه نمائید.

بعد مخلوط شكلات، خامه و فندق بوداده را بیفزائید و با قاشق فلزی مخلوط سازید، مایه را در قالب‌ها بریزید و به مدت 25-30 دقیقه، در فر بپزید. حالا كیك‌ها را روی پنجره سیمی خنك كنید و بعد آنها را با مواد رویه تزئین كنید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید. 

روش تهیه‌ی مواد رویه: شكلات را به روش بن‌ماری آب كنید و از روی حرارت بردارید. حالا شكلات نوتلا را اضافه كنید و مخلوط سازید. بعد بگذارید خنك شود. اكنون كرم را در قیف دارای ماسوره‌ی كنگره‌دار بریزید و روی كیك‌ها را با آن بپوشانید و فندق بریزید.

 

برچسب ها: کاپ کیک، كاپ كيك، كاپ كيک فندق، کاپ کیک کاکائو و فندق، طرز تهیه ی کیک فندق، طرز تهیه کیک شکلات، دستور تهیه کاپ کیک شکلات فندق، دستور تهیه کاپ کیک تعداد بازديد: 819 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز