Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 20:36

28
آذر
چیزكیك خرمالو

چیزكیك خرمالو

بیسكویت را با كره و شكلات آب‌كرده مخلوط كنید. بعد آن را كف قالب كمربندی به قطر 24 سانتیمتر پرس‌كنید و نیم‌ساعت در یخچال قرار دهید.

مریم امیری

 

 

مواد لازم برای 10 نفر

بیسكویت آسیاب‌كرده                350 گرم

كره آب‌كرده                              100 گرم

شكلات آب‌كرده                       70 گرم

پنیر خامه‌ای                          400 گرم

پودر شكر                             150 گرم

وانیلین                                یك‌چهارم قاشق چایخوری

خامه فرم‌گرفته                     250 گرم

گردوی آسیاب كرده                50 گرم

خرمالوی رسیده                    150 گرم

پودر ژلاتین                           یك و یك‌دوم قاشق سوپخوری

آب سرد                               80 میلی‌لیتر (یك‌سوم پیمانه)

  

روش تهیه

بیسكویت را با كره و شكلات آب‌كرده مخلوط كنید. بعد آن را كف قالب كمربندی به قطر 24 سانتیمتر پرس‌كنید و نیم‌ساعت در یخچال قرار دهید. سپس پنیر خامه‌ای را با پودر شكر و وانیلین، با همزن برقی بزنید. آن‌گاه خامه فرم‌گرفته، گردو و خرمالوی پوره كرده را بیفزائید و مخلوط‌كنید.

حالا پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن‌ماری حل كنید و به مایه اضافه‌كنید. كمی آن را هم بزنید تا خوب مخلوط شود. آن‌گاه مایه را در قالب، روی بیسكویت‌ بریزید و یك‌شب در یخچال نگه‌دارید. سپس چیزكیك را از قالب جدا سازید و با خرمالو بیارائید.

برچسب ها: چیز کیک، چیزكیك خرمالو، آموزش چیزكیك خرمالو، روش تهیه چیزكیك خرمالو، مواد لازم چیزكیك خرمالو، کیک با خرمالو تعداد بازديد: 1654 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز