Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 13:39

12
آبان
كيك يزدی

كيك يزدی

فر را با دمای 220 درجه‌ی سانتیگراد، گرم كنید. كپسول‌های كاغذی كیك یزدی را در قالب‌های آن، قرار دهید.

افسانه اسفندیاری


مواد لازم كيك يزدی

برای 14 عدد  

شكر                        200 گرم 
تخم‌مرغ                     3 عدد
ماست                       150 گرم 
روغن مایع                   175 میلی‌لیتر 
آرد                            300 گرم 
بیكینگ‌پودر                  یك قاشق چایخوری
هل سبز ساییده           یك قاشق چایخوری
پودر پسته برای تزئین     به میزان لازم 

روش تهیه كيك يزدی

فر را با دمای 220 درجه‌ی سانتیگراد، گرم كنید. كپسول‌های كاغذی كیك یزدی را در قالب‌های آن، قرار دهید. در ظرف مناسبی، شكر، تخم‌مرغ‌ها، ماست و روغن مایع را با همزن برقی، بزنید تا دانه‌های شكر حل شود. سپس در ظرف دیگری، آرد، بیكینگ‌پودر و هل را با هم مخلوط و الك كنید. حالا این مواد را كم‌كم به مایه بیفزائید و مخلوط كنید و دو سوم از قالب‌ها را با این مایه پر كنید. اكنون قاشقی را در روغن مایع و سپس در وسط مایه‌ی كیك‌ها، فرو كنید و به مدت 10 دقیقه، در فر بپزید. بعد دمای فر را به 180 درجه‌ی سانتیگراد، كاهش دهید و 15 دقیقه‌ی دیگر، بپزید. سپس كیك‌ها را روی پنجره‌ی سیمی قرار دهید تا خنك شود و بعد رویشان پودر پسته بپاشید.

 

برچسب ها: شیرینی پزی، آموزش شیرینی پزی، مواد لازم كيك يزدی، روش تهیه كيك يزدی، كيك يزدی تعداد بازديد: 1149 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این کیک یزدی چیست؟

فیلم روز
تصویر روز