Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 22:41

28
آذر
كیك پرتقال

كیك پرتقال

قالب لوف 13 × 23 سانتیمتری را با كاغذ روغنی بپوشانید. فر (تاون) را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، گرم كنید.

مژگان فرهنگ

 

 

مواد لازم برای 12 نفر

  كره                        125 گرم

شكر قهوه‌ای             140 گرم

تخم‌مرغ                   2 عدد

گردوی خردكرده         75 گرم

خامه                       125 گرم

پوست پرتقال رنده‌كرده  2 قاشق چایخوری

آرد                         180 گرم

بیكینگ پودر            2 قاشق چایخوری

دارچین                  1 قاشق چایخوری

آب‌پرتقال               60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

مواد لازم برای تزیین

مارمالاد پرتقال     100 گرم

پوست پرتقال گلسه كرده به میزان لازم

  

روش تهیه

قالب لوف 13 × 23 سانتیمتری را با كاغذ روغنی بپوشانید. فر (تاون) را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، گرم كنید. كره و شكر را با همزن برقی، به‌مدت 3 دقیقه بزنید. بعد تخم‌مرغ‌ها را تك‌تك بیفزائید و پس از افزودن هر تخم‌مرغ، یك دقیقه هم بزنید. گردو و خامه را نیز بیفزائید.

پوست پرتقال رنده‌كرده، آرد، بیكینگ پودر و دارچین را نیز با هم مخلوط نمائید و همراه با آب‌پرتقال به مایه اضافه‌كنید و با لیسك، به آرامی مخلوط سازید. اینك مایه را درون قالب بریزید و به‌مدت 1 ساعت در فر (تاون) بپزید. كیك را 10 دقیقه در قالب نگه دارید و بعد از قالب خارج‌نمائید و صبر كنید تا كاملاً خنك شود. اكنون مارمالاد را گرم كنید و روی كیك بدهید. سپس با پرتقال گلسه كرده روی آن را بیارائید.

برچسب ها: کیک با پرتقال، كیك پرتقال، روش تهیه کیک پرتقال، مواد لازم كیك پرتقال، آموزش كیك پرتقال، تهیه كیك پرتقال تعداد بازديد: 1475 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز