Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 11:06

4
دی
كيك نارنگی

كيك نارنگی

طرز تهیه كيك نارنگی

كيك نارنگی

 

 

مـواد لازم بـرای 4 نفر

 

تخم‌مرغ...................................................3 عدد

شكر...................................................110 گرم

آرد......................................................75 گرم

كره‌ی آب‌كرده ......................................30 گرم

شیر  ...............................................250 میلی‌لیتر

پوست پرتقال رنده‌كرده...........................1 قاشق چایخوری

پوست نارنگی رنده‌كرده ........................1 قاشق چایخوری

آب نارنگی..........................................80 میلی‌لیتر

شكر اضافی.....................................110 گرم

 

روش تهیه

 

چهار ظرف نسوز به گنجایش 250 میلی‌لیتر را چرب كنید. آن‌گاه زرده‌ی تخم‌مرغ‌ها و شكر را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. بعد آرد، كره، شیر، پوست پرتقال، پوست و آب نارنگی را به آن بیفزائید. سپس سفیده‌ی تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و شكر اضافی را كم‌كم به آن بیفزائید. حال سفیده‌های زده شده را در دو مرحله به مایه اضافه كنید و آن را در ظرف‌های نسوز آماده كرده بریزید. اكنون آنها را در قالب گودی بچینید و قالب را تا نیمه‌ی ظرف‌ها از آب جوش پر كنید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فرم گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، قرار دهید تا كیك‌ها بپزند و طلائی رنگ شوند. هنگام مصرف قدری پودر قند رویشان بپاشید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، كيك نارنگی تعداد بازديد: 677 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز