Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 14:04

4
دی
ميكادو

ميكادو

طرز تهیه ميكادو

ميكادو

 

 

مواد لازم برای حدود 30 برش

 

كره‌ی نرم‌ ...............................................100 گرم

وانیل......................................................یك‌چهارم قاشق چایخوری

پودر شكر..................................................55 گرم

شكلات شیری.........................................200 گرم

پودر كاكائو................................................30 گرم

شیر ........................................................45 میلی‌لیتر (3 قاشق سوپخوری)

بادام یا فندق برشته و پودركرده .................115 گرم

بیسكویت پودركرده ..................................115 گرم

نان میكادو به ابعاد 25×30سانتیمتر ............به میزان لازم

شكلات آب‌كرده.......................................100 گرم

پودر پسته برای تزئین ..........................به میزان لازم

 

روش تهیه

 

در ظرف مناسبی كره، وانیل و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه در ظرف دیگری شكلات، پودر كاكائو و شیر را به روش بن‌ماری آب كنید. سپس مخلوط شكلات را به كره بیفزائید و بعد پودر بادام و بیسكویت را بیفزائید و مواد را خوب مخلوط نمائید. اكنون قدری از این مایه را روی نان میكادو به ضخامت یك میلی‌متر به طور یكنواخت پهن و صاف كنید. حال روی آن یك نان دیگر قرار دهید و آرام فشار دهید تا دو لایه به هم بچسبد. اینك دوباره روی نان را با مایه‌ی فراهم كرده بپوشانید و رویش نان بگذارید، این كار را تكرار كنید تا ضخامت شیرینی به اندازه‌ی دلخواه درآید. در آخر روی میكادو را با شكلات آب‌كرده – 100  گرم- بپوشانید و با پودر پسته تزئین كنید. اكنون شیرینی را به مدت 1 ساعت در یخچال نگه‌دارید و بعد آن را به شكل دلخواه برش دهید و برای پذیرائی در دیس زیبائی بچینید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، ميكادو تعداد بازديد: 566 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز