Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 04:39

4
دی
تارتلت انار

تارتلت انار

طرز تهیه تارتلت انار

تارتلت انار

 

 

مواد لازم برای 10 عدد

 

خمیر هزارلا (میل‌فوی) .....................450 گرم

دانه‌ی .........................................350 گرم

مواد لازم كرم انار:

شكر  ............................................3 قاشق سوپخوری

آرد ذرت .........................................3 قاشق سوپخوری

آب انار .........................................2 پیمانه

وانیلین..........................................یك‌چهارم قاشق چایخوری

كره............................................50 گرم

 

 

روش تهیه

 

خمیر هزارلا را به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و به اندازه‌ی 9× 9 سانتیمتر ببرید. آن‌گاه خمیرها را در قالب‌های تارتلت قرار دهید و با چنگال سوراخ‌هائی كف آنها ایجاد كنید. حالا روی خمیر را با كاغذ روغنی و حبوبات بپوشانید و در فر گرم شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت 15 دقیقه قرار دهید. سپس دما را به 180 درجه‌ی سانتیگراد كاهش دهید، كاغذ و حبوبات را بردارید و 15 دقیقه‌ی دیگر آن را بپزید. بعد صبر كنید نان‌ها كاملاً خنك شوند و در هر یك از تارتلت‌ها قدری كرم انار بگذارید. دانه‌های انار را رویشان بپاشید. سپس با ژلاتین یا آگارآگار روی انارها را براق و درخشان كنید. اینك تارتلت‌ها را یك‌ساعت در یخچال قرار دهید. تا آماده‌ی مصرف شود.

روش تهیه‌ی كرم انار: شكر و آرد ذرت را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید و بعد آب انار را كم كم بیفزائید. آن‌گاه مواد را روی حرارت قرار دهید و پیوسته آن را هم بزنید تا كرم بپزد و غلیظ شود. حالا وانیلین و كره را بیفزائید و كرم را از روی حرارت بردارید و صبر كنید خنك شود.

یادآوری: روش تهیه خمیر هزارلا در نشریه شماره 54 بیان شده است.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، تارتلت انار تعداد بازديد: 486 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز