Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 12:39

1
آبان
كيك‌های كوچك مربائی

كيك‌های كوچك مربائی

طرز تهیه كيك‌های كوچك مربائی

كيك‌های كوچك مربائی

 

 

 

مـواد لازم بـرای 12 عدد

 

آرد..............................................300 گرم

بیكینگ پودر....................................2 قاشق چایخوری

شكر ...........................................120 گرم

شیر............................................200 میلی‌لیتر

كره‌ی آب‌كرده................................200 گرم

نمك.............................................یك پینچ

تخم‌مرغ .......................................1 عدد

مربا یا مارمالاد دلخواه....................به میزان لازم

پودر شكر برای تزئین ...................به میزان لازم

 

 

روش تهیه

 

قالب‌های كوچك میان‌تهی را به گنجایش تقریبی یك‌دوم پیمانه، با كره چرب كنید. آن‌گاه آرد، بیكینگ‌پودر، شكر، شیر، كره، نمك و تخم‌مرغ را در كاسه‌ای بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و مایه‌ی غلیظ و كمرنگی به دست آید. سپس مایه را در قالب‌ها بریزید و یك‌سوم از گنجایش آن‌ها را خالی بگذارید. حالا قالب را در فر(تاون) گرم‌شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد، قرار دهید و كیك‌ها را به مدت تقریبی 25 دقیقه بپزید. اكنون كیك‌ها را روی پنجره‌ی سیمی خنك كنید. بعد با مارمالاد دلخواه‌ خود درون حفره‌ی كیك‌ها را پر كنید و رویشان پودر شكر بپاشید. اینك كیك‌ها را برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، كيك‌های كوچك مربائی تعداد بازديد: 585 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز