Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 09:07

31
تیر
دسر طالبی با ژله‌ی بلوبری

دسر طالبی با ژله‌ی بلوبری

طرز تهیه دسر طالبی با ژله‌ی بلوبری

دسر طالبی با ژله‌ی بلوبری

 

 

مواد لازم برای 2-4 نفر

 

پودر ژله‌ی بلوبری .........................1 بسته

آب جوش ...................................2 لیوان

طالبی متوسط ..........................یك عدد

 

روش تهیه

 

پودر ژله را در 2 لیوان آب جوش حل نمائید و صبر ‌كنید تا خنك شود. بعد مقداری از طالبی را برش دهید و با قاشق سوپخوری، تخمه‌های آن را جدا سازید، ولی مواظب باشید سوراخ نشود. اكنون به آرامی ژله‌ی سردشده را داخل پوسته‌ی طالبی بریزید و تكه‌ی برش داده را روی طالبی بگذارید و به مدت 8 ساعت در یخچال قرار دهید تا كاملاً ژله‌ی داخل پوست طالبی سفت شود. حالا دسر را برش بزنید و میل كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، دسر طالبی با ژله‌ی بلوبری تعداد بازديد: 706 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز