Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 10:17

16
خرداد
كرم ماست

كرم ماست

طرز تهیه كرم ماست

كرم ماست

 

 

مواد لازم برای 12 نفر:

 

 

شیر پاستوریزه......................................... 120 گرم

ماست چكیده پاستوریزه............................. 250 گرم

پودر ژلاتین ..................................................3 قاشق چای‌خوری

خامه پاستوریزه .........................................120 گرم

وانیل....................................................... یك چهارم قاشق چای‌خوری

كمپوت آناناس........................................... 200 گرم

شكر....................................................... 100 گرم

خلال پسته ...............................................50 گرم

 

روش تهیه:

 

شیر را با شكر مخلوط كرده، هم بزنید تا شكر در شیر حل شود؛ ماست و خامه را اضافه نمایید و با همزن بزنید تا صاف و یكدست شود؛ پودر ژلاتین را با یك سوم پیمانه آب سرد مخلوط نموده و روی در كتری یا سماور قرار دهید تا به طریقه بن‌ماری ژلاتین كاملا حل شود. سپس آن را به مخلوط بالا اضافه نمایید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود، سپس تكه‌های آناناس و خلال پسته را اضافه نمایید و مخلوط را در ظرف دسر ریخته و در یخچال به مدت 4 تا 6 ساعت قرار دهید تا  كرم بسته شود؛ سپس كرم را در ظرف برگردانید و با آناناس یا انگور و برگ نعناع تزئین نمایید.

 

نكته تغذیه‌ای:

 

در این دسر، شیر، ماست، خامه و پودر ژلاتین به كار رفته بنابراین محتوی انرژی، پروتئین، كلسیم، فسفر، ویتامین D و ویتامین B بالایی دارد مصرف آناناس نیز برای التیام تورم، زخم و جراحات مفید می‌باشد.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، كرم ماست تعداد بازديد: 641 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز