Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 18:02

3
خرداد
شيرينی برشی آناناس

شيرينی برشی آناناس

طرز تهیه شيرينی برشی آناناس

شيرينی برشی آناناس

 

 

مواد لازم:

 

بیسكویت آسیاب‌كرده.................................250 گرم

كره‌ی آب‌كرده ...........................................125 گرم

دارچین........................................................1 قاشق چایخوری

 

مواد لازم میانی:

كمپوت آناناس خردكرده.................................450 گرم

پودر ژلاتین.....................................................1 قاشق سوپخوری

پنیر خامه‌ای...............................................250 گرم

شكر ریز.....................................................50 گرم

آبلیمو .........................................................1 قاشق سوپخوری

خامه‌ی ساده.............................................200 گرم

بادام برشته و خردكرده  ...............................60 گرم

 

 

روش تهیه

 

یك قالب 20×30 سانتیمتری را چرب كنید. بیسكویت، كره و دارچین را با هم مخلوط كنید و در قالب بریزید و فشرده كنید و به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید. سپس مواد میانی را روی آن بریزید و صاف نمائید. اكنون قالب را در یخچال بگذارید تا شیرینی كاملاً ببندد. اینك آن را برای پذیرائی، به اندازه‌ی دلخواه ببرید، با برش‌های آناناس تزئین كنید و در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه‌ی مواد میانی: آناناس را در صافی بریزید و یك‌دوم‌پیمانه از آب آن را همراه با شكر و ژلاتین، روی حرارت ملایم قرار دهید تا ژلاتین و شكر حل شود ولی مایه نجوشد! آن‌گاه صبركنید تا خنك شود. حالا پنیر خامه‌ای و آبلیمو را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس خامه و مایه‌ی ژلاتینی را به آن بیفزائید و مخلوط سازید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شيرينی برشی آناناس تعداد بازديد: 572 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز