Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 22:41

27
اردیبهشت
چیزكیک كاپوچینو

چیزكیک كاپوچینو

طرز تهیه چیزكیک كاپوچینو

چیزكیک كاپوچینو

 

 

 

مواد لازم برای ۱۰ تا ۱۲نفر:

 

بیسكویت گندم كامل ................................................۲۵۰ گرم

گردوی آسیاب شده و تست شده .................................۵۰ گرم

كره ذوب شده .........................................................۱۰۰ گرم

شكر قهوه ای.............................................................۵۰ گرم

پنیر خامه ای.............................................................۲۵۰ گرم

شكر ......................................................................۲۰۰ گرم

ماست خامه ای.........................................................۲۰۰ گرم

آرد.............................................................................. ۳ قاشق سوپخوری

وانیل..........................................................................  یک چهارم قاشق چایخوری

تخم مرغ....................................................................  ۴ عدد

دارچین  ......................................................................۱ قاشق چایخوری

قهوه ی سیاه..............................................................  یک چهارم پیمانه

مواد لا زم رویه:

خامه ی فرم گرفته.................................................................۲۵۰ گرم

پودر نسكافه .......................................................................... ۱ قاشق سوپخوری

 

  

قالبی كمربندی به قطر ۲۵ سانتیمتر را چرب كنید. بیسكویت، گردو، شكر قهوه ای و كره را با هم مخلوط و كف قالب پرس كنید و به مدت ۸-۱۰ دقیقه در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و بعد خنک كنید. سپس پنیر خامه ای، شكر، ماست خامه ای، آرد و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه تخم مرغ ها را یكی یكی به آن بیفزائید و با دور كند همزن برقی بزنید. حالا  دارچین را با قهوه مخلوط و به مواد اضافه كنید. مواد را داخل قالب و روی بیسكویت بریزید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه  سانتیگراد و یا ۳۵۰ درجه   فارنهایت به مدت یک ساعت بپزید. بعد از خنک شدن، آن را حداقل ۶ ساعت در یخچال بگذارید و هنگام میل كردن با مخلوط خامه  فرم گرفته و نسكافه تزئین كنید و در صورت تمایل از اشكال مختلف شكلا ت، برای زیباتر شدن آن استفاده كنید.

یادآوری!

۱. برای تهیه  انواع چیزكیک، از قالب های كمربندی استفاده كنید.

۲.مناسب ترین پنیر خامه ای برای چیزكیک، بی نمک ترین آنهاست.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، چیزكیک كاپوچینو تعداد بازديد: 555 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز