Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 13:49

25
اردیبهشت
پودينگ شكلاتی

پودينگ شكلاتی

طرز تهیه پودينگ شكلاتی

پودینگ شكلاتی

 

 

مواد لازم:

 

شیر ..............................یك‌دوم پیمانه

كره ...............................60 گرم

آرد........................... .......1 پیمانه

پودر كاكائو....................... 2 قاشق غذاخوری

شكر ..............................سه‌چهارم پیمانه

وانیل .............................یك‌دوم قاشق چایخوری

روغن .............................به میزان لازم

شكر قهوه‌ای ..................سه‌چهارم پیمانه

آب جوش........................ 2 پیمانه

پودر قند .........................2 قاشق چایخوری

 

روش تهیه:

 

فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت گرم كنید؛ كره و شیر را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا كره آب شود، آرد، شكر، وانیل و كمی از كاكائو را به آن اضافه و مخلوط كنید؛ ظرف مخصوص پودینگ را كمی چرب كرده و مواد را به آرامی درون آن بریزید؛ سپس شكر قهوه‌ای و بقیه پودر كاكائو را الك كرده و به این مخلوط اضافه نمایید؛ آب جوش را به آرامی مطابق تصویر به مخلوط اضافه كنید؛ ظرف پودینگ را در سینی فر كه مقداری آب داخل آن ریخته‌اید قرار داده و به مدت 50-40 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد؛ برای امتحان می‌توانید یك سیخ را داخل پودینگ فرو كنید اگر پودینگ به سیخ چسبید آن را 5 دقیقه دیگر داخل فر بگذارید در غیر این صورت پودینگ آماده می‌باشد؛ كمی بگذارید سرد شود سپس پودر قند را روی آن الك كرده و میل كنید.

 

نكته تغذیه‌ای: شكر قهوه‌ای به دلیل اینكه عملیات تصفیه و سفید كردن، روی آن انجام نشده، نسبت به شكر سفید مناسب‌تر است و مقدار ریزمغذی‌های بیشتر دارد.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، پودينگ شكلاتی تعداد بازديد: 556 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز