Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 22:49

10
اردیبهشت
توت

توت

.........

توت

 

 

مواد لازم:

 

بادام پوست گرفته...............................................۳۰۰ گرم

گلا ب................................................................۷-۶ قاشق غذاخوری

پودر قند ........................................................۱۰۰ گرم

شكر دانه درشت .............................................به مقدار لا زم

خلا ل پسته ....................................................به مقدار لا زم

رنگ غذای قرمز (یا آب لبو و یا شربت آلبالو) ..........به مقدار لا زم  

 

 

ابتدا بادام را آسیاب كنید; برای اینكه بادام به روغن بیفتد آن را با پودر قند آسیاب كنید; گلا ب را كم كم اضافه كرده تا خمیر لطیفی به دست آید طوری كه بتوانید در دست فرم دهید. از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و در دست به شكل توت فرم دهید سپس در شكر درشت بغلطانید و از خلا ل پسته برای دم توت استفاده كنید.برای تهیه توت فرنگی یا شاه توت می توانید از آب لبو یا شربت آلبالو استفاده كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، توت تعداد بازديد: 494 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز