Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 11:24

26
فروردین
كیك میوه‌ای

كیك میوه‌ای

طرز تهیه كیك میوه‌ای

كیك میوه‌ای

 

 

 

مواد لازم:

 

آرد سفید...............................................۱۷۵ گرم

تخم‌مرغ....................................................۳ عدد

شكر ..................................................۱۱۰ گرم

وانیل.....................................................یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای داخل و روی كیك:

سن‌ایچ پرتقالی.............................................۶ قاشق غذاخوری

خامه‌ی شیرین..........................................۵۰۰ گرم

میوه‌ی تازه (گیلاس، توت‌فرنگی،‌انگور) ..........۵۰۰ گرم

مغز پسته و بادام خرد شده..........................۱۵۰ گرم

پودر آگارآگار..................................................۱ قاشق چایخوری

شكر..........................................................۲ قاشق غذاخوری

آب .......................................................۲۰۰ سی‌سی

 

فر را با حرارت ۳۵۰ درجه‌ی فارنهایت گرم كنید; ته ظرف گرد مخصوص كیك‌پزی به قطر ۲۱ سانتیمتر را كاغذ روغنی بگذارید و كف و دیواره‌ی آ‌ن را چرب كنید.

تخم‌مرغ، شكر و وانیل را در ظرفی بریزید; ۱۰ دقیقه بزنید تا كرم‌رنگ شود سپس آ‌رد را كم‌كم اضافه و مخلوط كرده و داخل قالب بریزید و در طبقه‌ی وسط فر به مدت ۴۰ دقیقه بگذارید تا بپزد; سپس از فر بیرون بیاورید; بعد از ۵ دقیقه از قالب درآ‌ورید و صبر كنید تا سرد شود. كیك را از وسط به طور افقی به ۲ لایه تقسیم كنید و سن‌ایچ را روی سطح هر لایه بمالید سپس خامه را بزنید تا فرم بگیرد. نیمی از خامه را روی لایه‌ی زیری بمالید و نصف میوه‌ها را روی آ‌ن بگذارید. لایه‌ی دوم را روی میوه‌ها قرار دهید و بقیه‌ی خامه را روی كیك و دیواره‌ی آ‌ن بمالید و با كمك چاقو، خرده‌بادام و پسته را به دور كیك بمالید و بقیه‌ی میوه‌ها را روی كیك قرار دهید و با برس، آ‌گارآ‌گار آ‌ماده را روی میوه‌ها بمالید تا تازه بماند.

روش تهیه‌ی آ‌گار آ‌گار

پودر آ‌گار را با شكر و آ‌ب مخلوط كرده و روی حرارت قرار دهید تا كمی بجوشد. سپس صبر كنید تا سرد شود و روی كیك بمالید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، كیك میوه‌ای تعداد بازديد: 816 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز