Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 09:46

19
فروردین
شکلات مغزدار پرتقالی و توت فرنگی

شکلات مغزدار پرتقالی  و توت فرنگی

طرز تهیه شکلات مغزدار پرتقالی و توت فرنگی

شکلات مغزدار پرتقالی  و توت فرنگی

 

 

مواد لازم:

 

مارسیپان........................................500 گرم

اسانس پرتقال و توت فرنگی .............چند قطره

مربای پوست پرتقال و توت فرنگی.......150 گرم

شکلات سیاه  برای روکش ..............به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه مارسیپان:

مغز بادام ......................................200 گرم

پودر شكر ....................................300 گرم

گلاب ..........................................مقداری

 

خمیر مارسیپان را با اسانس و مربای پوست پرتقال یا توت فرنگی مخلوط كنید تا خمیر نرمی به دست آید. اگر خمیر شل شد، مقداری پودر شکر به آن بیفزایید و اگر سفت شد، مقداری گلاب یا شهد به آن اضافه نمایید. خمیر مارسیپان را با وردنه باز کنید و با قالب‌های دلخواه قالب بزنید و روی آن را با شکلات ماکات کنید. 

برای تهیه مارسیپان بادام را آسیاب و با پودر قند و گلاب مخلوط كنید تا خمیر شود.

یادآوری1: در صورت تمایل می‌توانید نصف خمیر را با اسانس و مربای توت فرنگی و نیمی دیگر را با اسانس و مربای پرتقال آماده سازید.

یادآوری2: ماكات كردن شكلات به معنی پوشاندن آن با شكلات است.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شکلات مغزدار پرتقالی و توت فرنگی تعداد بازديد: 967 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز