Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 15:48

19
فروردین
خاگينه هويج

خاگينه هويج

طرز تهیه خاگينه هويج

خاگينه هويج

 

 

مواد لازم:

 

هویج متوسط .........................3 عدد

تخم‌مرغ .................................5 عدد

روغن مایع...........................100 میلی‌لیتر

گردوی خرد كرده...................240 گرم

پودر قند................................60 گرم

دارچین...................................2 قاشق سوپخوری

پودر پسته یا خلال پسته...........به میزان لازم

 

مواد لازم شربت:

شكر.................................400 گرم (2 پیمانه)

آب...................................500 میلی‌لیتر (2 پیمانه)

آبلیمو..................................1 قاشق سوپخوری

زعفران حل كرده...................1 قاشق سوپخوری

 

ابتدا پوست هویج‌ها را بگیرید و پس از شستن آنها را رنده كنید. در كاسه دیگری تخم‌مرغ‌ها را كمی با چنگال بزنید و هویج را به آن بیفزایید و خوب مخلوط كنید. اكنون قدری روغن در تابه‌ای كه بهتر است مستطیل باشد، بریزید و روی حرارت تند قرار دهید تا روغن كاملاً داغ شود. آنگاه مایه را درون تابه بریزید و در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد بپزید. سپس خاگینه را از فر خارج كنید و مخلوط گردو، پودر قند و دارچین را روی آن بریزید. حالا خاگینه را رول كنید و در قالب مستطیل شكل (لوف) بگذارید. شربت را روی آن بریزید و قالب را به مدت نیم ساعت در فر گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد قرار دهید تا شربت جذب خاگینه شود. حالا خاگینه را در ظرف مناسبی قرار دهید و آن را با پسته تزئین كنید.

روش تهیه شربت:

شكر و آب را داخل قابلمه مناسبی بریزید. روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. پس از حل شدن شكر حرارت را كم كنید و بعد از یكی دو جوش آبلیمو را به آن بیفزایید و بعد از 3 تا 4 دقیقه زعفران را اضافه كنید و پس از یكی دو جوش آن را از روی حرارت بردارید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، خاگينه هويج تعداد بازديد: 628 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز