Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 18:11

20
اسفند
قطاب عسلی (بالاباتماز) شیرینی سنتی شهر خلخال

قطاب عسلی (بالاباتماز)  شیرینی سنتی شهر خلخال

طرز تهیه قطاب عسلی

قطاب عسلی (بالاباتماز)  شیرینی سنتی شهر خلخال

 

 

مواد لازم جهت خمیر شیرینی:

 

زرده تخم‌مرغ..................................................۳ عدد

ماست......................................................۱۵۰ گرم

آ‌رد سفید الك شده....................................۲۵۰ گرم

روغن .....................................................۱۵۰ گرم

بیكینگ‌پودر ............................................۵/۱ قاشق مرباخوری سرصاف

 

مواد لازم جهت مغز قطاب:

 

مغز گردو پودر شده ................................۱۵۰ گرم

پودر شكر.............................................۱۵۰ گرم

عسل ..................................................۲ قاشق غذاخوری

گلاب....................................................نیم استكان

هل آ‌سیاب شده ..................................۱ قاشق غذاخوری

پودر دارچین.........................................۱ قاشق غذاخوری

پودر میخك ..........................................۱ قاشق چایخوری

عسل مایع........................................۵۰۰ گرم جهت غلطاندن قطاب‌ها

 

ابتدا تمام مواد خمیر به جز آ‌رد را با هم خوب مخلوط می‌كنیم سپس آ‌رد الك شده را آ‌هسته آ‌هسته به مخلوط اضافه می‌كنیم تا زمانی كه خمیر یكدست شده و به دست نچسبد; خمیر را با وردنه پهن می‌كنیم (به ضخامت حدود ۳ میلیمتر) و با یك قالب گرد به قطر ۷ سانتیمتر آ‌ن را برش می‌دهیم. اكنون مقداری از مواد لازم برای مغز قطاب را كه قبلا با هم خوب مخلوط كرده بودیم بر روی خمیر برش خورده قرار می‌دهیم سپس آ‌ن را از وسط تا كرده و لبه‌های خمیر را به صورت دالبر دالبر شكل می‌دهیم تا مواد كاملا درون خمیر قرار گیرد و مواد درون آ‌ن بیرون نریزد. اكنون سینی فر را خوب چرب كرده و شیرینی‌ها را درون آ‌ن می‌چینیم و در طبقه بالای فر قرار داده با حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه (تا زمانی كه روی شیرینی‌ها به رنگ طلایی درآ‌ید) می‌گذاریم سپس عسل مایع را درون ظرفی ریخته و روی شعله قرار می‌دهیم; دقت كنید عسل نباید بجوشد; سپس قطاب‌ها را درون آ‌ن به مدت ۲ دقیقه غوطه‌ور می‌نماییم تا عسل به خورد قطاب برود سپس آ‌نها را خارج كرده و در آ‌بكش قرار می‌دهیم تا عسل اضافی آ‌ن برود. پس از سرد شدن برای سرو كردن آ‌ماده است.

نوش جانتان

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، قطاب عسلی تعداد بازديد: 5362 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز