Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 18:59

20
اسفند
حلوا خرمائی( فارس و خوزستان)

حلوا خرمائی( فارس و خوزستان)

طرز تهیه حلوا خرمائی

حلوا خرمائی

 

 

مواد لازمبرای ۴-۶ نفر:

 

خرما دشتستان..............................................۵۰۰ گرم

آ‌رد سنگك.....................................................۲۵۰ گرم

پودر پسته و مغز گردوی خرد شده........................۲ قاشق غذا خوری

روغن.........................................................۲۰۰ گرم

دارچین .........................................................۱ قاشق چایخوری

 

ابتدا آ‌رد را الك كرده و باروغن در ظرف نچسب می ریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا رنگ آ‌رد نسكافه ای رنگ شود ( دقت كنید آ‌رد نسوزد ) سپس خرما ها را هسته گرفته و دستتان را با مقداری روغن مایع چرب نموده و خرما ها را چرخ كنید (این كار باعث می شود كه خرما به دست شما و همینطورداخل چرخ گوشت نچسبد) پس از آ‌نكه دوبار خرما را چرخ كردید به آ‌رد اضافه نمائید موادرا زیر و رو كنید  تا خرما نرم شود دارچین را نیز اضافه كنید سپس شعله را ملایم نموده و همچنان با كاردك حلوا را هم بزنید تا كاملا مخلوط و خمیری شود گردوی خرد شده  را نیز به خمیر اضافه كنید ، حلوای داغ را در ظرف باقلوا و یا سینی فربه ضخامت یك سانتیمتر پهن كنید و روی آ‌نرا صاف نمائید پس از آ‌نكه سرد شد به شكل لوزی برش زده  و روی آ‌نرا پودر پسته بپاشید و در ظرف دلخواه چیده ، خارج از یخچال نگهداری كنید.گاهی به این حلوا كمی ماست هم اضافه می شود .

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، حلوا خرمائی تعداد بازديد: 607 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز