Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 29 فروردین 1403 - 00:59

16
اسفند
سوهان كنجدی

سوهان كنجدی

طرز تهیه سوهان كنجدی

سوهان كنجدی

 

 

مواد لازم:

 

عسل .........................۱۰۰ گرم

پودر شكر.....................۲۵۰ گرم

كره ............................۱۲۵ گرم

سفیده تخم‌مرغ ..........یك عدد

كنجد.......................۳۸۰ گرم

 

همه مواد را داخل یك ظرف می‌ریزیم و خوب هم می‌زنیم. سینی فر را چرب كرده با قیف پارچه‌ای و با ماسوره ساده مخلوط بدست آ‌مده را به اندازه فندق داخل سینی می‌ریزیم. درجه فر را روی  ۱۸۰ درجه به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه تنظیم می‌كنیم. سپس  از فر خارج و قبل از خنك شدن با كاردک از سینی جدا می‌كنیم.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، سوهان كنجدی تعداد بازديد: 629 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز