Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 16:32

16
اسفند
شیرینی كره‌ای به شكل گل

شیرینی كره‌ای  به شكل گل

طرز تهیه شیرینی كره‌ای به شكل گل

شیرینی كره‌ای  به شكل گل

 

 

مواد لازم:

 

تخم‌مرغ................................................یك عدد

روغن مایع............................................یك قاشق غذاخوری

وانیل..................................................نصف قاشق چایخوری

آ‌ب....................................................۱۵۰ گرم

نمك..................................................یك قاشق مرباخوری

جوهرلیمو..........................................نصف قاشق چایخوری

آ‌رد...................................................۳۰۰ گرم

روغن جامد.......................................۱۵۰ گرم (برای وسط خمیر)

خمیر مارسیپان.................................۱۰۰ گرم

شربت آلبالو وشهد.............................به میزان لازم

 

روغن، تخم‌مرغ، جوهرلیمو، وانیل، آ‌ب و نمك را مخلوط كرده سپس آ‌رد را اضافه كنید تا یكدست شود.

سپس آ‌ن را در جای گرمی بگذارید تا جا بیفتد آ‌نگاه روغن را (مثل روغن لایی دانماركی) به شكل تخته درآ‌ورده، خمیر را به ضخامت ۲ سانتی‌متر باز كرده روغن را در وسط آ‌ن گذارده، خمیر را از هر طرف رویش بكشید و با وردنه به فاصله خیلی كم به طور عمودی ضرباتی بر آ‌ن وارد كنید تا روغن نرم شود.

خمیر كره‌ای را ۳ تا ۶ لایه تا كرده و به قطر ۳ سانتی‌متر پهن كنید و به حالت ۴ گوش بریده و داخل آ‌ن خمیر مارسیپان كم‌شیرین به اندازه نصف گردو گذاشته و آ‌ن را گرد به حالت چانه درآ‌ورده و روی آ‌ن همانند تصویر، با چاقو خط بیندازید و سپس شربت آ‌لبالو بریزید و داخل فر بگذارید.

توجه كنید كه درجه حرارت فر ۱۸۰ درجه و مدت پخت ۲۰ دقیقه باشد. بعد از اینكه از فر بیرون آ‌وردید و خنك شد، روی آ‌ن شهد بریزید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شیرینی كره‌ای به شكل گل تعداد بازديد: 585 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز