Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 00:09

14
اسفند
كرم باواريا (دو رنگ)

كرم باواريا  (دو رنگ)

طرز تهیه كرم باواريا

كرم باواریا  (دو رنگ)

 

   

 

مواد لازم برای 6-4 نفر:

 

 

زرده تخم مرغ ...........................6 عدد

شكر......................................250 گرم

خامه.....................................250 گرم

شیر ....................................نیم لیتر

پودر كاكائو.............................25 گرم

آب جوش.............................یك چهارم پیمانه

وانیل.....................................اندكی

آب ولرم ............................یك دوم پیمانه

پودر ژلاتین........................40 گرم (حدودا 2 قاشق غذاخوری)

 

پودر كاكائو را در آب جوش حل كنید. پودر ژلاتین را با آب ولرم روی بخار كتری (طریقه بن‌ماری) قرار دهید تا ذرات ژلاتین در آب حل شود و شفاف گردد. زرده‌های تخم مرغ را با شكر و وانیل تركیب نموده و با همزن خوب بزنید تا به رنگ كرم و كشدار شود.

شیر را روی حرارت به جوش آورده و مخلوط زرده‌های تخم‌مرغ را كم‌كم به آن اضافه كنید و مرتب هم بزنید تا نبندد. سپس  پودر ژلاتین حل شده را اضافه نموده و در آخر خامه را بریزید و پس از اینكه كاملا تركیب شد نیمی از مواد را به صورت سفید در قالب ریخته و در یخچال قرار دهید. پس از نیم ساعت نیمی دیگر از مواد را با پودر كاكائوی آماده شده تركیب كنید و آهسته روی دسر بسته‌شده بریزید و دوباره به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، كرم باواريا تعداد بازديد: 821 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز