Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 10:30

29
بهمن
شيـــرينــی زنجبــــيلی

شيـــرينــی زنجبــــيلی

طرز تهیه شيـــرينــی زنجبــــيلی

شیـــرینــی زنجبــــیلی

 

 

 

مواد لازم:

 

ماست ..........................120 گرم

تخم‌مرغ ............................3 عدد

روغن مایع .....................140 گرم

نمك...............................10 گرم

زنجبیل...........................30 گرم

مایه خمیر ......................15 گرم

شكر..............................10 گرم

آرد..............................600 گرم

 

كلیه مواد، به جز آرد را با هم مخلوط كرده و هم بزنید تا یكدست شود. سپس آرد را اضافه كنید. اگر خمیر سفت بود مقداری ماست و اگر شل بود آرد اضافه كنید (خمیر نباید زیاد سفت باشد). سپس 15 دقیقه به خمیر استراحت دهید. پس از این مدت خمیر را به صورت چانه‌های 50 گرمی داخل سینی چرب شده به فاصله بچینید و مجددا یك ساعت استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. بعد آن را پهن كنید و روی آن چاپ بزنید (چاپ را فشار دهید تا خمیر بریده شود. اگر بریده نشود، چاپ بر اثر پف كردن خمیر داخل فر محو می‌شود). در آخر روی آن با قلم‌مو زرده تخم‌مرغ بمالید و داخل فر با دمای 190 درجه به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شيـــرينــی زنجبــــيلی تعداد بازديد: 595 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز