Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 03:29

23
بهمن
شكـلات مغـزدار مارسپانی (مارزانی) فرانسوی

شكـلات مغـزدار مارسپانی (مارزانی)  فرانسوی

طرز تهیه شكـلات مغـزدار مارسپانی

شكـلات مغـزدار مارسپانی (مارزانی)  فرانسوی

 

 

مواد لازم:

 

پودر بادام سفیدشده.................300 گرم

پودر شكر................................500 گرم

عسل.....................................200 گرم

آب .....................................به مقدار لازم

 

بادام سفیدشده و پودر شكر را مخلوط و سپس عسل را به آن اضافه كنید تا كاملا خمیر شود. اگر خمیر سفت بود، مقداری آب اضافه كنید تا به دست نچسبد و اگر شل بود، به آن پودر شكر و یا پودر بادام اضافه نمایید. خمیر را به اندازه یك گردوی كوچك چانه گرفته داخل سینی گذاشته و داخل یخچال بگذارید تا خنك شود. شكلات سفید را به روش بن‌ماری آب كرده مقداری روغن به آن اضافه نمایید تا شل شود. خمیرها را از یخچال بیرون آورده با شكلات سفید ماكات و روی آن را با شكلات سیاه تزئین كنید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شكـلات مغـزدار مارسپانی تعداد بازديد: 612 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز