Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 17:30

19
بهمن
شـيـريـنـی بـادام با طـعـم كـاكـائـو

شـيـريـنـی بـادام با طـعـم كـاكـائـو

طرز تهیه شـيـريـنـی بـادام با طـعـم كـاكـائـو

شـیـریـنـی بـادام با طـعـم كـاكـائـو

 

 

 

مواد لازم:

 

مغز بادام ........................................200 گرم

شكر..............................................300 گرم

سفیده تخم‌مرغ................................100 گرم (4 عدد)

بیكینگ‌پودر .....................................نصف قاشق چایخوری

آبلیمو ............................................1 قاشق چایخوری

پودر كاكائو.......................................40 گرم

 

ابتدا مغز بادام را خوب بشویید و داخل صافی یا آبكش ریخته و روی آن یك پارچه نمدار قرار دهید و بگذارید به مدت 3 ساعت بماند. بعد شكر و سفیده تخم مرغ را به بادام اضافه و 3 بار با چرخ‌گوشت چرخ كنید. اگر سفت بود مقداری سفیده تخم‌مرغ به آن اضافه كرده و آنقدر با میكسر یا با دست ورز دهید تا خوب سفید و نرم شود. بعد بیكینگ‌پودر و پودر كاكائو و آبلیمو را به آن اضافه كنید و با قیف پارچه‌ای و ماسوره ساده به اندازه فندق روی كاغذ روغنی گذاشته و به مدت 15 دقیقه با دمای 200 درجه سانتیگراد یا 400 درجه فارنهایت داخل فر قرار دهید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شـيـريـنـی بـادام با طـعـم كـاكـائـو تعداد بازديد: 500 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز