Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 17:39

19
بهمن
شـكلات مـغـزدار فـندقی

شـكلات مـغـزدار فـندقی

طرز تهیه شـكلات مـغـزدار فـندقی

شـكلات مـغـزدار فـندقی

 

 

 

مواد لازم:

 

خمیر مارسیپان ..........................................500 گرم

پودر فندق تست شده (بو داده).....................150 گرم

اسانس فندق ...........................................چند قطره

شكلات سیاه برای روكش..........................به میزان لازم

 

خمیر مارسیپان را با اسانس و پودر فندق مخلوط كنید تا خمیر نرمی به دست آید. اگر خمیر شل شد، مقداری پودر شكر و اگر سفت شد، مقداری گلاب یا شهد به آن اضافه نمایید. خمیر مارسیپان را با وردنه باز كرده قالب بزنید و روی آن را با شكلات بپوشانید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شـكلات مـغـزدار فـندقی تعداد بازديد: 706 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز