Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 08:20

17
بهمن
دسر ميوه‌ای

دسر ميوه‌ای

طرز تهیه دسر ميوه‌ای

دسر ميوه‌ای

 

 

مواد لازم:

 

مارگارین .....................160 گرم

پودر شكر.....................50 گرم

تخم‌مرغ .......................2 عدد

وانیل ..........................یك هشتم قاشق چایخوری

آرد ...........................300 گرم

 

 

مارگارین و پودر شكر را در همزن برقی ریخته و آنقدر بزنید تا نرم و سبك شده و حجم آن زیاد شود. سپس تخم‌مرغ‌ها را دانه‌دانه و با فاصله اضافه كنید تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. در این فاصله وانیل را نیز بیفزائید.

بعد آرد را الك كرده، به مواد قبل اضافه كنید. خمیر را در یخچال بگذارید تا خنك شود. اكنون مجددا خمیر را با دست ورز داده، مقداری آب خنك به آن اضافه كنید و دوباره ورز دهید. پس از آن، خمیر را با وردنه باز كرده، قالب‌های كنگره‌دار فنجانی متوسط روی آن گذاشته و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید. بعد از پخته شدن داخل آن را با مقداری خامه یا مارمالاد یا كرم رویال پر كرده و روی آن را با میوه‌های مختلف و شكلات تزئین كنید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، دسر ميوه‌ای تعداد بازديد: 548 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز