Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 23:30

11
بهمن
كرم كارامل با سس موكا و بيسكويت شكلاتی

كرم كارامل با سس موكا  و بيسكويت شكلاتی

طرز تهیه كرم كارامل با سس موكا و بيسكويت شكلاتی

كرم كارامل با سس موكا  و بيسكويت شكلاتی

 

 

مواد لازم:

 

شكر (برای سس كارامل) ..........................یك چهارم پیمانه

تخم مرغ ................................................4 عدد

وانیل و نمك...........................................به مقدار لازم

شیر داغ ..............................................2 پیمانه

قهوه فوری...........................................1 قاشق چایخوری

پودر كاكائو...........................................یك‌دوم قاشق چایخوری

نسكافه ..............................................1 قاشق چایخوری

شكر (برای سس موكا)..........................1 قاشق چایخوری

شكر...................................................یك‌دوم پیمانه

پودر شكلات نسكوئیك.........................1 قاشق غذاخوری

بیسكویت مغزدار شكلاتی....................شكلاتی 5 عدد

آب جوش..........................................یك‌دوم پیمانه

 

شكر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا ذوب شود و به رنگ طلایی درآید. سپس كف و دیواره ظرفی را كه بهتر است از جنس نچسب باشد، با سس كارامل بپوشانید و كنار بگذارید. تخم‌مرغ‌ها و شكر را به همراه مقداری وانیل و نمك در ظرفی گود ریخته و با همزن بزنید تا كرم رنگ و كشدار شود. سپس شیر داغ را كم‌كم به تخم مرغ‌ها اضافه نموده و هم بزنید تا تمام مواد با هم تركیب شوند. در این مرحله، مواد را درون قالب مخصوص كه حاوی سس كارامل است، بریزید و روی ظرف را با فویل بپوشانید. حالا درون یك ظرف بزرگ‌تر آب ریخته و قالب را درون آن بگذارید و در فر به مدت یك ساعت با  حرارت 200 درجه سانتیگراد قرار دهید. برای تست پخت، یك چاقوی تیز را درون مواد فرو كنید؛ اگر مواد به آن نچسبید، آماده است.

قالب را از فر خارج نموده و دور تا دور آنرا بوسیله چاقو جدا كنید و در ظرفی مسطح برگردانید و به مدت 12 ساعت در یخچال قرار دهید. پس از این مدت، آن را به صورت مكعب‌های 3 در 3 سانتیمتر برش زده، درون ظرف زیبایی بچینید و روی آن را سس موكا ریخته و روی سس قهوه بیسكویت خرد كرده بپاشید.

روش تهیه سس موكا:

قهوه فوری، پودر كاكائو، پودر نسكافه، شكر و پودر شكلات نسكوئیك را با یك قاشق چایخوری شكر با هم مخلوط كرده و یك استكان آب جوش روی پودر‌ها بریزید و روی حرارت قرار دهید تا تمامی مواد حل شده و یكدست شوند. پس از آنكه سس كاملا سرد شد، روی كرم كارامل خردكرده بریزد و سرو نمایید.

 

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، كرم كارامل با سس موكا و بيسكويت شكلاتی تعداد بازديد: 585 تعداد نظرات: 0

نظر شمابعد از تایید مدیر منتشر خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز