Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 15:51

8
بهمن
حلوای اُماج

حلوای اُماج

طرز تهیه حلـــــوای اُمـــاج

تحريريه دنيای تغذيه 

 

مواد لازم برای تهیه‌حدود 60 برش حلوا

 

شیر.........................................۱ پیمانه (۲۵۰ میلی‌لیتر)

آرد سبوسدار.............................۱ كیلوگرم

روغن جامد ..............................۷۵۰ گرم

آب  .......................................۴ پیمانه (۱ لیتر)

شكر.....................................۶۵۰ گرم

زعفران آبكرده.........................یك‌چهارم پیمانه (۶۰ میلی‌لیتر)

اسانس هل...........................۲ قطره

اسانس دارچین......................۲ قطره

گلاب...................................یك‌چهارم پیمانه (۶۰ میلی‌لیتر)

 

شیر را كم كم به آرد اضافه و مخلوط كنید. بعد آن را از الك رد كنید و در روغن سرخ نمایید تا آرد خرمایی رنگ شود. آنگاه آب، شكر، زعفران، عصاره هل و دارچین را با هم مخلوط سازید و روی اجاق بگذارید و بجوشانید تا شربت قوام بیاید. در آخر گلاب را بیفزایید. حالا حلوا را از روی حرارت بردارید و شربت را به آن بیفزایید و هم بزنید تا زمانی كه حلوا به روغن بیفتد و از قابلمه جدا شود.

یادآوری: چنانچه اسانس هل و دارچین در دسترس نبود، از مقداری پودر هل و دارچین استفاده كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، حلـــــوای اُمـــاج تعداد بازديد: 650 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز