Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 19:16

1
بهمن
كيك فنجانی با طعم سيب و دارچين

كيك فنجانی با طعم سيب و دارچين

طرز تهیه كيك فنجانی با طعم سيب و دارچين

كيك فنجانی با طعم سيب و دارچين

 

 

مــواد لازم:

 

پودر شكر ...........................150 گرم

كره  ..................................150 گرم

تخم مرغ................................2 عدد

سیب پوره‌كرده ......................1 عدد

بیكینگ‌پودر ...........................1 قاشق چایخوری

آرد .....................................200 گرم

پودر دارچین .........................20 گرم

 

روش تهیـه:

 

پودر شكر را با كره مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا مثل كرم صاف و یكدست شود. سپس تخم مرغ‌ها و سیب را به مایه بیفزایید. در آخر بیكینگ‌پودر، آرد و دارچین را اضافه كنید. حالا داخل فنجان‌ها كاغذ بگذارید و مایه را داخل آنها بریزید و به مدت 20 دقیقه در فر گرم‌شده با دمای 180 درجه سانتیگراد، در طبقه وسط بپزید. پس از خنك شدن روی كیك‌ها را با خامه و شكلات تزئین كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، كيك فنجانی با طعم سيب و دارچين تعداد بازديد: 647 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز