Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 23:29

19
دی
نخودی قل قلی

نخودی قل قلی

طرز تهیه نخودی قل قلی

نخودی قل قلی

 

 

 مــواد لازم:

 

آرد نخودچی ......................450 گرم

آرد سفید گندم....................50 گرم

پودر شکر.........................250 گرم

روغن جامد .....................200 گرم

هل آسیاب كرده ..................1 قاشق چایخوری

خلال پسته (برای تزیین).......به مقدار لازم

 

 

آرد نخودچی را دوبار الک کنید تا زبری آن گرفته شود. سپس آرد گندم را روی آن الک نمایید و پودر شکر را اضافه و مخلوط کنید و داخل همزن برقی بریزید. حالا به ترتیب و با فاصله روغن و هل را به آن بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید تا خوب نرم شود. خمیر را در كیسه‌ نایلونی قرار دهید و 24 ساعت در جای خنک بگذارید تا استراحت کند. بعد از

24 ساعت دوباره ورز دهید تا خوب نرم شود. سپس با دست خمیر را به شکل گلوله هایی به اندازه فندق درآورید، روی آنها را با خلال پسته تزیین كنید و داخل سینی فر بگذارید. حرارت فر 160 درجه سانتیگراد و مدت پخت 20 الی 30 دقیقه است.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، نخودی قل قلی تعداد بازديد: 643 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز