Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 19:47

19
دی
بيسكويت دانه آفتابگردان و كشمش (براي كسانی كه كلسترول خونشان بالاست)

بيسكويت دانه آفتابگردان و كشمش (براي كسانی كه كلسترول خونشان بالاست)

طرز تهیه بيسكويت دانه آفتابگردان و كشمش

بیسكویت دانه آفتابگردان و كشمش

 

 

 

مواد لازم برای تهیه 12-10 عدد بیسكویت:

 

 

آرد سفید گندم...................................2 پیمانه سرپر (225 گرم)

بیكینگ پودر ......................................1 قاشق چایخوری

كره گیاهی پاستوریزه ........................2 قاشق سوپخوری

شكر ..............................................2 قاشق سوپخوری

كشمش  .......................................یك سوم پیمانه (50 گرم)

دانه‌ آفتابگردان .................................2 قاشق سوپخوری

ماست كم‌چرب پاستوریزه .................1 پیمانه سرخالی (150 گرم)

شیر كم چرب پاستوریزه .....................3- 2 قاشق سوپخوری

 

آرد و بیكینگ پودر را مخلوط نمایید. كره گیاهی را به آن بیفزایید و مجددا مخلوط كنید و با دست مالش دهید. سپس شكر، كشمش، نیمی از دانه‌های آفتابگردان، ماست و شیر را بیفزایید و مخلوط نمایید تا خمیر نرمی حاصل شود. توجه كنید كه خمیر به دست نچسبد. خمیر را روی سطحی كه با آرد آغشته شده، به قطر 2 سانتیمتر پهن نمایید. حالا خمیرها را با قالب‌های دایره شكل به قطر 6 سانتیمتر قالب بزنید. با استفاده از قلم‌مو شیر را روی بیسكویت‌ها بمالید و بقیه دانه‌های آفتابگردان را روی آن بپاشید. بیسكویت‌ها را به مدت 20- 15 دقیقه در فری كه از قبل با حرارت 230 درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا پف كنند و طلایی رنگ شوند. بیسكویت‌ها را پس از خنك شدن، با مربا یا كره كم چرب میل نمایید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، بيسكويت دانه آفتابگردان و كشمش تعداد بازديد: 605 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز