Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 14:43

17
دی
شـــارلــوت

شـــارلــوت

طرز تهیه شـــارلــوت

شـــارلــوت

 

 

مــواد لازم:

 

خامه فرم گرفته...........................300 گرم

بستنی......................................200 گرم

سفیده تخم‌مرغ..............................2 عدد

مغز گردوی خردکرده......................به مقدار لازم

موز .............................................1 عدد

شكلات سیاه خردکرده ..................به مقدار لازم

كمپوت هلو.................................به مقدار لازم

مارمالاد......................................به مقدار لازم

نان رولت ...................................به مقدار لازم

 

 

خامه و بستنی را با همزن برقی بزنید.سفیده تخم مرغ را نیز با میكسر بزنید تا كاملا پف كند. بعد آن را به مخلوط خامه و بستنی اضافه كنید. آنگاه مغز گردو، موز، شكلات و كمپوت را بیفزایید. مارمالاد را روی نان رولت بمالید و داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود. سپس آن را نازك ببرید و داخل كاسه مناسبی بچینید. حالا مخلوط بستنی را روی رولت بریزید و کاسه را به مدت 5 یا 6 ساعت داخل فریزر نگه دارید. اكنون شارلوت را از قالب خارج كنید و اطراف آن را با شكلات و خامه تزیین نمایید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شـــارلــوت تعداد بازديد: 534 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز