Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 09:42

17
دی
كيك شكلاتی با تزيين انگور پيچ انگشتی

كيك شكلاتی با تزيين  انگور پيچ انگشتی

طرز تهیه كيك شكلاتی با تزيين انگور پيچ انگشتی

كيك شكلاتی با تزيين  انگور پيچ انگشتی

 

 

مــواد لازم:

 

تخم‌مرغ .......................7 عدد

شكر .........................200 گرم

آب..............................25 میلی‌لیتر

آرد ............................100 گرم

نشاسته گندم.............50 گرم

شكلات ذوب شده.......30 گرم

شربت آلبالو  .............30 میلی‌لیتر

 

سفیده و زرده‌های تخم‌مرغ را از هم جدا كنید. سپس سفیده و شكر را با همزن برقی بزنید تا خوب سفید شود. بعد زرده‌ها را به آن بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید. اكنون بقیه مواد به جز شربت آلبالو را به آن اضافه و مخلوط كنید. مایه را درون قالب چرب كرده‌ای به قطر 25 سانتیمتر بریزید و در فر گرم شده با دمای 180 درجه‌ سانتیگراد به مدت 40 دقیقه بپزید و پس از خنك شدن، كیك را با انگور، لیدی فینگر و شربت آلبالو تزیین كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، كيك شكلاتی با تزيين انگور پيچ انگشتی تعداد بازديد: 1292 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز