Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 11:39

10
دی
كمپوت ميوه‌های تابستانی

كمپوت ميوه‌های تابستانی

طرز تهیه كمپوت ميوه‌های تابستانی

كمپوت ميوه‌های تابستانی

 

 

مــواد لازم:

 

زردآلو یا قیسی دو نیم شده.................5 عدد

شلیل دو نیم شده.............................4 عدد

آلو قرمز بدون هسته..........................4 عدد

هلوی چهار قسمت شده...................4 عدد

گیلاس بدون هسته........................200 گرم

آب انگور یا آلبالو ..............................1 لیوان (250 میلی‌لیتر)

عسل........................................120 میلی‌لیتر

 

همه میوه‌ها را (به جز گیلاس) به مدت 30 ثانیه در آب جوش قرار دهید و سپس در آب یخ بریزید.

با این روش پوست میوه‌ها به راحتی جدا می‌شود. آب انگور یا آلبالو، عسل و 1 لیوان آب را در ظرف لعابی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مدت 4-3 دقیقه بجوشد.

میوه‌ها را در مقادیر كم و به دفعات به شربت اضافه كرده، پس از چند جوش از شربت خارج كنید و در ظرف دیگری بریزید.

هنگامی كه همه میوه‌ها به این روش پخته شد، شربت را روی حرارت ملایم به مدت 9-8 دقیقه بجوشانید تا كمی غلیظ شود. حالا از روی حرارت بردارید تا خنك شود. سپس به ظرف حاوی میوه بیفزایید و در یخچال قرار دهید تا خنك شود. در نهایت آن را سرو نمایید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، كمپوت ميوه‌های تابستانی تعداد بازديد: 547 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز