Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 18:41

13
آذر
دسر ژله و پنير

دسر ژله و پنير

طرز تهیه دسر ژله و پنير

دسر ژله و پنير

 

 

مواد لازم برای 52 تا 03 لیوان كوچك:

 

پودر ژله به دلخواه......................(1 بسته‌) 100 گرمی

پنیر خامه‌ای..............................200 گرم

پودر قند ...................................50 گرم

پودر ژلاتین................................1 قاشق چایخوری

آب..........................................2 قاشق سوپخوری

خامه‌ی فرم‌گرفته ......................300 گرم

بیسكویت آسیاب‌كرده................150 گرم

شكلات طرحدار  .....................به میزان لازم

 

پودر ژله را در 1 پیمانه (250 میلی‌لیتر) آب جوش حل كنید و 1 لیوان آب سرد به آن بیفزائید. این محلول را، به طور مساوی بین لیوان‌ها تقسیم كنید و در یخچال بگذارید تا ژله، كاملاً ببندد. آن‌گاه پنیر خامه‌ای و پودر قند را با هم مخلوط سازید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. حالا ژلاتین را روی آب بپاشید و به روش بن‌ماری حل كنید. سپس آن را به مخلوط پنیر بیفزائید و مایه‌ی به‌دست آمده را روی ژله‌ی بسته‌شده بریزید.

بعد قدری خامه‌ی فرم‌گرفته و كمی بیسكویت رویش بریزید و به همین ترتیب، لایه‌ها را تكرار كنید تا لیوان پر شود. اكنون لیوان‌ها را به مدت 2 ساعت در یخچال نگه دارید تا دسر كاملاً ببندد. اینك دسر را با خامه‌ی فرم‌گرفته و شكلات، تزئین كنید.

بهتر است لایه‌های مختلف دسر، رنگ‌های گوناگون داشته باشد.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، دسر ژله و پنير تعداد بازديد: 794 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز