Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 12:23

12
آذر
كيك كرم‌دار

كيك كرم‌دار

طرز تهیه كيك كرم‌دار

كيك كرم‌دار

 

 

مواد لازم برای 8-01  نفر:

 

 

تخم‌مرغ.................................................4 عدد

شكر ریز...............................................225 گرم

كره‌ی ذوب كرده و سرد شده...................225 گرم

خامه‌ی ساده.......................................50 میلی‌لیتر

پوست پرتقال رنده كرده .......................یك قاشق چایخوری

آرد ...................................................225 گرم

بیكینگ‌پودر .......................................یك‌و یك‌چهارم قاشق چایخوری

 

مواد لازم میانی:

ورق ژلاتین......................................2 عدد

پنیر خامه‌ای ..................................200 گرم

شكر ریز........................................100 گرم

وانیلین.........................................یك چهارم قاشق چایخوری

خامه‌ی ساده .............................200 گرم

رنگ خوراكی..............................به دلخواه به میزان لازم

 

 

تخم‌مرغ‌ها و شكر را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه كره را بیفزائید و مخلوط كنید. پس از افزودن خامه و پوست پرتقال، آرد و بیكینگ‌پودر را بیفزائید و خوب مخلوط نمائید. سپس مایه را در قالب چربكرده‌ای به قطر 23 سانتیمتر و ارتفاع 9 سانتیمتر بریزید و در فر(تاون) گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 50 دقیقه بپزید. اكنون صبر كنید تا كیك كاملاً خنك شود. بعد آن را از ارتفاع به دو قسمت مساوی ببرید. حالا یكی از لایه‌های كیك را دوباره درون قالب قرار دهید، كرم را روی آن بریزید و لایه‌ی بعدی كیك را روی كرم بگذارید. آن‌گاه كیك را به مدت تقریبی 6 ساعت و یا یك شب در یخچال نگه‌دارید تا كرم كاملاً ببندد. اینك كیك را در ظرف زیبائی بگذارید و به دلخواه تزئین كنید.

روش تهیه‌ی مواد میانی:

ورق‌های ژلاتین را در آب سرد بخیسانید. بعد از آب خارج سازید و به روش بن‌ماری آن‌ها را حل كنید. حالا پنیر خامه‌ای را در كاسه‌ی مناسبی بریزید. شكر را بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه ژلاتین حل كرده و خنك شده را به آن اضافه كنید. سپس وانیلین و خامه را نیز بیفزائید و مخلوط نمائید و صبر كنید تا كرم نیم‌بند شود.

یادآوری: می‌توانید این كیك را در قالب مخصوص میان تهی نیز تهیه كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، كيك كرم‌دار تعداد بازديد: 687 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز