Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 18:26

15
اردیبهشت
دسر تَرَك

دسر تَرَك

روش تهیه دسر تَرَك

مهدیس رحیمیان

 

 

 

 

مواد لازم برای 6-8 نفر

 نشاسته گل               125 گرم

آب                             7 پیمانه

شكر                          300 گرم

گلاب                          60 میلی لیتر ( یك چهارم پیمانه)

خلال بادام                  200 گرم

زعفران حلكرده            3 قاشق چایخوری

كره                           20 گرم

روش تهیه دسر تَرَك

نشاسته و آب را در قابلمه مناسبی (ترجیحا مسی) بریزید و روی حرارت بگذارید تا اندكی گرم شود. آن‌گاه شكر را بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا نشاسته بپزد و شفاف شود. سپس گلاب، خلال بادام و زعفران را درون ترك بریزید و پیوسته آن را هم بزنید تا غلیظ شود.

حالا ترك را از روی حرارت بردارید و كره را به آن بیفزائید. اكنون دسر را در ظرف مناسبی بریزید و بگذارید كاملا خنك شود. سپس آن را در یخچال قرار دهید تا سرد شود.

 

 

برچسب ها: دسر، روش تهیه دسر، آموزش دسر، دسر تَرَك، مواد لازم دسر، ترک، آشپزی با دسر تعداد بازديد: 674 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز