Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 24 آذر 1397 - 02:12

شيرينی‌پزی

بازدید: 43739

  • دسر خرمالو

    دسر خرمالو

    پودر ژلاتین را روی آب پرتقال بپاشید و به روش بن‌ماری حل کنید. آن‌گاه شکر را به پوره خرمالو بیفزائید و مخلوط کنید. سپس خامه صبحانه و وانیلین را به آن افزوده و مخلوط سازید.

  • کوکی موز و نارگیل (فاقد‌ گلوتن)

    کوکی موز و نارگیل (فاقد‌ گلوتن)

    فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی شیرینی‌پزی را با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه پوست موز‌ها را بگیرید و موز‌ها را رنده کنید و در کاسه مناسبی بریزید.

  • ژله انار مجلسی (ویژه شب یلدا)

    ژله انار مجلسی (ویژه شب یلدا)

    برای تهیه ژله انار مجلسی از قالب‌های سیلیکونی استفاده کنید. این قالب‌ها معمولا نیازی به چرب کردن ندارند و به راحتی ژله از آن جدا خواهد شد.

  • بیسکویت اورئو

    بیسکویت اورئو

    کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ و وانیل را بیفزائید و یک دقیقه هم بزنید. سپس پودر کاکائو، نمک و بیکینگ‌پودر را افزوده و مخلوط سازید.

  • سوهان کنجدی ؛ یک شیرینی قدیمی با خاصیت فراوان

    سوهان کنجدی ؛ یک شیرینی قدیمی با خاصیت فراوان

    سوهان کنجدی یکی از شیرینی‌های قدیمی ایرانی است. سوهان را به آسانی می‌توان تهیه کرد، اما نکاتی ظریف را در هنگام درست کردن آن باید مدنظر قرار دهید تا نتیجه کار مطلوب باشد.

  • کیک آلو و بلوبری

    کیک آلو و بلوبری

    فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید. و قالب را به اندازه 20×30 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید. کره، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود.

  • کاپ کیک با کرم بادام زمینی

    کاپ کیک با کرم بادام زمینی

    فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب‌های مافین را با کپسول‌های کاغذی بپوشانید. آن‌گاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و يكدست شود و بعد تخم مرغ‌ها را به آن بيفزاييد.

  • کیک زرشک ؛ یک کیک جدید و خوشمزه

    کیک زرشک ؛ یک کیک جدید و خوشمزه

    کیک ها از انواع خوراکی های خوشمزه هستند که می توانید آن ها را با طعم های مختلفی بپزید, در ادامه این مطلب طرز تهیه کیک زرشک را در اختیار شما قرار می دهیم.

  • خرمالو شكلاتی

    خرمالو شكلاتی

    تخم‌مرغ‌، شكر و وانیلین را با همزن برقی بزنید. آن‌گاه كره و پوره خرمالو را بیفزائید و مخلوط کنید و بعد مخلوط الک کرده آرد، جوز هندی، دارچین و پودر هل را درون این مایه بریزید.

  • باسلوق ویژه شب یلدا با آب انار

    باسلوق ویژه شب یلدا با آب انار

    برای تهیه باسلوق ویژه شب یلدا دو روش پیش روی شماست. شما می توانید بسته به ذائقه خود از آب انار طبیعی و یا پودر ژله انار برای تهیه باسلوق ویژه شب یلدا استفاده کنید.

  • خاگینه نارگیلی

    خاگینه نارگیلی

    شکر و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم چند دقیقه بجوشانید. آن گاه زعفران و گلاب را بیفزائید و در حدود 2 دقیقه شربت را بجوشانید. سپس آن را از روی حرارت بردارید.

  • با پخت انواع پاپ کورن های طعم دار آشنا شوید + طرز تهیه

    با پخت انواع پاپ کورن های طعم دار آشنا شوید + طرز تهیه

    فکر کنم طرز تهیه پاپ کورن ساده را همه بلدند ولی شاید خیلی از افراد طرز تهیه پاپ کورن های طعم دار را بلد نباشند در ادامه طرز تهیه پاپ کورن های طعم دار را هم آموزش می دهیم.

فیلم روز
تصویر روز