Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 30 مهر 1397 - 03:38

شيرينی‌پزی

بازدید: 42324

  • چیزکیک هلو

    چیزکیک هلو

    بیسکویت، کره و شکر را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید و آن را در قالب به اندازه 20×30 سانتیمتر ریخته و فشرده سازید. آن‌گاه قالب را در یخچال بگذارید.

  • کوکی تارت توت فرنگی

    کوکی تارت توت فرنگی

    آب جوش و پودر ژله را با هم مخلوط کنید و کار بگذارید تا خنک شود ولی ژله نبندد! آن‌گاه پنیر خامه‌ای را در کاسه مناسبی بریزید و محلول ژله را به آن بیفزائید و اندکی با همزن برقی بزنید.

  • ترافل کیک

    ترافل کیک

    تخم مرغ، روغن، خامه و وانیل را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه آب را کم کم بیفزائید و مخلوط کنید. حالا مخلوط الک کردۀ آرد، پودر کاکائو، بیکینگ پودر، نمک و شکر را بیفزائید.

  • شیرعسلی خانگی

    شیرعسلی خانگی

    شیر عسلی، شیری است که شیرین شده و آب آن تبخیر شده و تغلیظ شده باشد. تهیه شیر عسلی زمان بر بوده ولی بسیار آسان تهیه می شود.

  • مینی سوفله شکلاتی

    مینی سوفله شکلاتی

    شکلات را به روش بن‌ماری (روی حرارت بخار آب جوش) آب کنید. آن‌گاه رمکین‌ها را با کره چرب نمائید و کف و دیواره آنها را با شکر قهوه ای بپوشانید و اضافه شکر را خالی کنید.

  • دونات کلاسیک

    دونات کلاسیک

    آرد نان، آرد نول، شکر و نمک را در کاسه همزن برقی بریزید. آن‌گاه مایه خمیر، آب ولرم و 1 قاشق چایخوری شکر را در کاسه کوچکی بریزید، رویش را بپوشانید و در جای گرم نگه دارید.

  • کیک بادام و گلابی

    کیک بادام و گلابی

    پوست گلابی‌ها را بگیرید و گلابی‌ها را به گونه‌ای برش دهید که برش‌ها از هم جدا نشوند! آن‌گاه رویشان قدری آب لیموی تازه بریزید. حالا فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید.

  • سابله با رویه کاراملی

    سابله با رویه کاراملی

    ابتدا کارامل را به این ترتیب آماده کنید. شکر، آب و آبلیمو را در ظرف کوچکی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر حل شود. بعد بگذارید شکر به رنگ طلائی در آمده و کارامل شود.

  • رافل شیر

    رافل شیر

    روی خمیرهای فیلو کره آبکرده بمالید و بعد هر یک را بصورت بادبزنی جمع کنید و از یک طرف آن را رول کنید. آن‌گاه کف قالب را به قطر 23 سانتیمتر با کاغذ روغنی بپوشانید.

  • کاپ کیک گل های رز

    کاپ کیک گل های رز

    فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب 12 تایی مافن را با کپسول‌های کاغذی بپوشانید. تخم‌مرغ، کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا یکدست و سبک شود.

  • کیک توت فرنگی و شکلات

    کیک توت فرنگی و شکلات

    فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم کنید و دو قالب را به قطر 25 سانتیمتر چرب نمائید و کف و دیواره‌اش را با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه کره و شکر را با همزن برقی بزنید.

  • شیرینی گل های مارمالادی

    شیرینی گل های مارمالادی

    کره و پودر شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن‌گاه زرده تخم‌مرغ‌ها و وانیلین را بیفزائید و مخلوط کنید. حالا پودر بادام و آرد را افزوده و مخلوط نمائید.

فیلم روز
تصویر روز