Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 1 اسفند 1397 - 03:21

شيرينی‌پزی

بازدید: 46203

  • حلوای کاسه شیرازی؛ با طعمی بی نظیر

    حلوای کاسه شیرازی؛ با طعمی بی نظیر

    حلوای کاسه یکی از حلوا‌های سنتی در شهر شیراز است که زمان‌های قدیم در تمام جشن‌ها و مراسم مذهبی مورد استفاده قرار می‌گرفته است.

  • فوت و فن های پخت یک مربای خوشمزه

    فوت و فن های پخت یک مربای خوشمزه

    در صورتي كه شكر تميز نبوده و رنگ آن زرد است ، مي توانيد براي هر يك كيلو شكر، يك عد سفيده تخم مرغ را با چنگال خوب به هم بزنيد و آن را به شربت در حال جوش اضافه كرده ، از ...

  • فرنی زعفرانی مجلسی

    فرنی زعفرانی مجلسی

    «فرنی» از آن‌دسته دسرهایی است که در هر فصل و زمانی از سال طرفداران خاص خودش را دارد. این دسر مانند تهیه دسرهای خانگی خوشمزه دیگر می‌تواند بسیار بیشتر از دسرها و شیرینی‌های آماده مفید باشد.

  • مارمالاد کیوی ؛ یک صبحانه خوشمزه زمستانی

    مارمالاد کیوی ؛ یک صبحانه خوشمزه زمستانی

    در مطلب زیر طرز تهیه مارمالاد کیوی را به شما آموزش می‌دهیم.

  • کاپ کیک وانیلی بدون فر درست کنید

    کاپ کیک وانیلی بدون فر درست کنید

    کاپ کیک از دسرهای بسیار خوش طعم است که می توانید به راحتی آن را در منزل تان درست کنید. حتی بدون نیاز به فر می توانید کاپ کیک درست کنید.

  • پاندورا (نوعی نان شیرینی ایتالیائی)

    پاندورا (نوعی نان شیرینی ایتالیائی)

    آرد، نمک و شکر را در کاسۀ همزن برقی بریزید و مایه خمیر را بیفزائید. آن گاه پوست پرتقال، پوست لیمو، کره، تخم مرغ‌ها، زرده تخم‌مرغ‌ها، وانیل و شیر را بیفزائید.

  • آموزش تهیه چیز کیک یخچالی

    آموزش تهیه چیز کیک یخچالی

    چیز کیک یخچالی از خوشمزه‌ترین دسرها می‌باشد که طعم و مزه‌ای بسیار عالی دارد و می‌توانید به سادگی در خانه آن را تهیه کنید

  • پودینگ اسفنجی به و گلابی

    پودینگ اسفنجی به و گلابی

    فر را با دمای 180 درجۀ سانتیگراد گرم کنید و 6 قالب نسوز را به گنجایش تقریبی هر یک 250 میلی لیتر با کره چرب کنید. گلابی ها را در صافی بریزید و 250 میلی لیتر از آب گلابی را نگه دارید.

  • کروسان شکلاتی فوری

    کروسان شکلاتی فوری

    شیر را گرم کنید تا به دمای 37 درجۀ سانتیگراد برسد. آن گاه آرد، نمک، شکر و مایه خمیر را در کاسۀ مناسب و بزرگی بریزید و مخلوط کنید. سپس کره را روی این مواد رنده کنید و بعد شیر را بیفزائید.

  • طرز تهیه اگ ناگ جادویی را بیاموزید

    طرز تهیه اگ ناگ جادویی را بیاموزید

    سال‌ها طول کشید تا توانستم بهترین دستور تهیه اگ ناگ (eggnog یا همان معجون تخم مرغ) را بدست بیاورم. ولی حالا هر فردی ک به من می‌رسد، می‌پرسد این معجون خوشمزه را چطور درست کردی و یا ازکجا خریدی.

  • کوکی کدو حلوایی

    کوکی کدو حلوایی

    کره، شکر و وانیلین را در کاسه‌ای بریزید و با همزن برقی بزنید. بعد پوره کدو حلوایی را بیفزائید. آن‌گاه مخلوط الک کردۀ آرد، نمک، بیکینگ پودر، دارچین، جوز هندی و بیکینگ پودر را بیفزایید.

  • طرز تهیه خوشمزه‌ترین کیک سیب جهان

    طرز تهیه خوشمزه‌ترین کیک سیب جهان

    کیک یکی از دسر‌های جدانشدنی برای تمام فصول سال مخصوصا فصل سرد سال است.

فیلم روز
تصویر روز