Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 28 خرداد 1398 - 11:28

شيرينی‌پزی

بازدید: 50029

  • کیک روغن زیتون ؛ یک کیک لطیف و پرخاصیت

    کیک روغن زیتون ؛ یک کیک لطیف و پرخاصیت

    در این مطلب دستورالعمل تهیه کیک روغن زیتون را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

  • چیز كیك یخچالی پرتقالی

    چیز كیك یخچالی پرتقالی

    بیسكویت و كره را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه این مخلوط را بین قالب‌های تک‌نفره دسر تقسیم کنید و خوب فشرده نمائید و تا فراهم کردن مایه چیز كیك در یخچال نگه دارید.

  • کیک ماست ایتالیایی

    کیک ماست ایتالیایی

    فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب میان‌تهی را به قطر 25 سانتیمتر چرب کنید و آرد بپاشید. آن‌گاه شکر، تخم‌مرغ‌ها، وانیل و پوست لیمو را با همزن برقی بزنید.

  • 10 نکته ای که شما را تبدیل به یک قناد حرفه ای می کند!

    10 نکته ای که شما را تبدیل به یک قناد حرفه ای می کند!

    پختن شیرینی و کیک در حین آنکه به نظر ساده و راحت می‌رسد، نیاز به مهارت و ترفند‌های خاص خودش را دارد.مراحل مختلفی که برای شیرینی پزی انجام می‌شود، نیازمند دانشی است تا بتوانید در نهایت نتیجه کار را با آنچه در تصور داشتید، تطبیق بدهید.

  • مربای توت سیاه ، خوشمزه و خوش رنگ

    مربای توت سیاه ، خوشمزه و خوش رنگ

    شکر و آب را داخل قابلمه بریزید و بگذارید به جوش بیاید روی حرارت به مدت 10 دقیقه بجوشد تا قوام بیاید و بعد ساقه های توت سیاه را جدا کنید و داخل آب و شکر اضافه کنید و حرارت را روی ملایم قرار دهید تا شیرینی شیره به خورد توت ها بگیرد.

  • نان موزی با طرح شکلات مرمری + دستور تهیه

    نان موزی با طرح شکلات مرمری + دستور تهیه

    در مطلب زیر قصد داریم طرز تهیه نان موزی شکلاتی را به شما آموزش دهیم. نان موزی با طرح شکلات مرمری یکی از بهترین روش‌ها برای داشتن طعم موزی در نانی نرم و لطیف است.

  • برگ های کریسپی

    برگ های کریسپی

    تخم‌مرغ‌ها، آرد، شکر و شیر را در ظرف مناسبی بریزید و با قاشق چوبی مواد را هم بزنید تا جمع شود. آن‌گاه خمیر را به شکل توپ درآورید و در سلفون بپیچید و 2 ساعت در یخچال نگه دارید.

  • تارت شاتوت و بادام

    تارت شاتوت و بادام

    آرد، پودر شکر و نمک را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد با هم مخلوط شوند. آن‌گاه کره را بیفزائید و دستگاه را روشن نمائید تا مواد به شکل خرده نان درآید.

  • بیسكویت شكلاتی كاپوچینو

    بیسكویت شكلاتی كاپوچینو

    آرد، پودر قهوه و نمك را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه كره و پودر شكر را با سرعت متوسط همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و بعد مخلوط آرد را به آن بیفزائید.

  • پودینگ باتراسکاچ

    پودینگ باتراسکاچ

    شکر قهوه‌ای و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا شکر آب شود. آن‌گاه کره را بیفزائید و ظرف را از روی حرارت بردارید. سپس شیر و خامه را بجوشانید.

  • تارتلت موهیتو

    تارتلت موهیتو

    6 قالب تارتلت را به قطر 10 سانتیمتر اندکی چرب کنید (از قالب‌هایی که دیواره آن از کف جدا است استفاده کنید). آن‌گاه آرد، پودر شکر و کره را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید.

  • کلوچه دارچینی سیب و جو دوسر ،مقوی و متفاوت

    کلوچه دارچینی سیب و جو دوسر ،مقوی و متفاوت

    در این مطلب قصد داریم دستورالعمل تهیه کلوچه سیب و جو دوسر را به شما عزیزان آموزش دهیم.

فیلم روز
تصویر روز