Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 16:57

2
آذر
سركه زرشك و عناب

سركه زرشك و عناب

زرشك را با آب و نمك به مدت 24 ساعت بخیسانید. سپس آن را در دستگاه مخلوط‌كن بریزید تا له شود. حالا آن را در قابلمه مناسبی بریزید و در حدود 10 دقیقه روی حرارت ملایم اجاق، بجوشانید.

پوراندخت نمیرانیان

 

 

مواد لازم

زرشك آبگیری            3 كیلوگرم

آب                           2 لیتر

نمك                        2 قاشق سوپخوری

انگور له‌كرده             1 كیلوگرم

شكر                       200 گرم

سركه قرمز              نیم لیتر

عناب خشك            1 كیلوگرم

 

روش تهیه سركه زرشك و عناب

زرشك را با آب و نمك به مدت 24 ساعت بخیسانید. سپس آن را در دستگاه مخلوط‌كن بریزید تا له شود. حالا آن را در قابلمه مناسبی بریزید و در حدود 10 دقیقه روی حرارت ملایم اجاق، بجوشانید.

بعد بگذارید خنك شود و آن را در ظرف پلاستیكی بریزید. اكنون انگور، شكر، سركه و عناب را كه از 10 ساعت قبل خیسانده‌اید، به زرشك بیفزائید و این مخلوط را در ظرف مناسبی بریزید.

درش را بگذارید و دور تا دور در را با خمیر فراهم كرده از آرد، آب و روغن ببندید و در جای خشك و خنك نگه دارید. بعد از 25-30 روز سركه را صاف كنید و به مدت 5 دقیقه، بجوشانید. همین كه سركه خنك شد، آن را در شیشه مناسبی بریزید و در جای خشك و خنك نگه دارید.

 

برچسب ها: سرکه زرشک، سرکه عناب، آموزش سرکه زرشک، روش تهیه سرکه عناب، سرکه با عناب، سرکه با زرشک تعداد بازديد: 1439 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز